Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row IV Re-Elected & Gat out of Hell'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

 
    Absürt oynanışı ve hikayesi ile oyuncuların gönlünde taht kuran Saints Row serideki baş kahramanlarımız Johnny Gat ve Kenzie'yle birlikte cehennemin dibini boylayacağımız Saints Row: Gat Out of Hell'ın ve yeni nesil tekrardan yapılandırılan Saints Row: Re-Elected'in çıkış videosu yayınlandı.

    Oyun, iki kişilik online co-op modunu da içerisinde barındırıyor olacak. ABD başkanını kaçıran zebanilerle mücadele edeceğimiz oyunda, İncil'e dayalı olarak ilerleyeceğiz.
 
    Saints Row: Gat Out of Hell, Standalone ek paket içeriğine sahip olarak eski nesile ve PC'ye gelirken, oyunun yeni nesil için çıkacak olan Saints Row IV: Re-Elected adlı sürümü hem daha önce çıkmış olan tüm DLC'leri, hem de yeni ek paket olan Saints Row: Gat Out of Hell'ı içerisinde bulundurarak PlayStation 4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

    Saints Row: Gat Out of Hell, 20$'dan tüm platformlar için satışa sunuldu (Steam'in TR adresinde 31 TL). Oyun, 20 Ocak'ta Amerika'da, 23 Ocak'ta da Avrupa piyasasındaki yerini alacak. Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    Bu arada Saints Row IV şu an haftasonu boyunca Steam'de ücretsiz oynanmaktadır ve indirimli olarak 7.5 TL'ye satılmaktadır. Oyunun Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Saints Row: Gat out of Hell saints row new era Saints Row 666 saints row 5
Grey Goo'dan Etkileyici Bir Çıkış Videosu Broforce, Microsoft'un Katı Kuralları Nedeniyle Xbox One'a Gelmeyecek

ResVR

17.1.2015 09:16:40

0
zebaniyi görünce titredim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row: Gat Out of Hell ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız