Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sadece İki Kere Zıplayabildiğiniz Ücretsiz Bağımsız Oyun "Legbreaker" Yayınlandı

 
 
Azaan Lambkin tarafından geliştirilen ve şu anda ücretsiz bir şekilde oynayabildiğiniz Legbreaker yayınlandı. Tarayıcı oyunu gibi dursa da denenmesi gereken garip bir oyun. Garip bir oyun çünkü, platform oyunu olan bu oyunda zıplayarak bulmacaları çözüyorsunuz ancak, sadece iki kere zıplayabiliyorsunuz. Her zıpladığınızda bir bacağınız kırılıyor.
 
Bacaklarınıza enjekte edilmiş serum sayesinde insan üstü şekilde zıplayabiliyorsunuz ancak bu serumun size yansıttığı bir dezavantaj var. O da her zıpladığınızda bacağınız kırılıyor. İki kere zıpladıktan sonra sadece zeminde sürünebiliyorsunuz. Ayrıca oyundaki garip anlatıcı sesinden dolayı rahatsız olabilirsiniz, uyaralım.
 
Legbreaker isimli bu oyunu sadece 20 MB indirerek ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Ayrıca geliştiriciye destekte bulunmak isterseniz, istediğiniz miktarda da bağışta bulunabilirsiniz. Buraya tıklayarak indirme sayfasına ulaşabilirsiniz. Oynanış videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers legbreaker zıplama ücretsiz oyun bağımsız platform
Türkiye'ye birçok kupa getiren e-spor koçu Yıldıran: 3 yılda 700 bin dolar kazandık Bulmaca Macera Oyunu The Academy; PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android İçin Duyuruldu

Guest-BCBA38493

11.2.2020 22:12:30

0
ilginç bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Legbreaker
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız