Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sade ve İddiasız Bir Retro-platformer: Javel-ein

 
   Pikselize grafikler, yağ gibi akan bug'sız level'lar, çok sade kontroller ve dinlendirici bir müzik... Javel-ein tüm bunları ustalıkla önümüze koymayı başaran bir retro-platform oyunu.
 
   Ludum Dare (Başlı başına ayrı bir yazı konusu) için hazırlanmış ve derece almış oyunumuzda elimizde tek bir mızrak, altmış level arasında hoplaya zıplaya geziniyoruz. Mızrağımızı yanlış bir yere atar da geri alamazsak bölüme yeniden başlıyoruz.
 
   Oyunda silah olarak sadece bir adet mızrağımızın olması ve onu kaybettiğimiz zaman bölüme sıfırdan başlıyor olmamız çok iyi düşünülmüş bir konsept. İlk duyduğumda biraz zorlama gibi gelmiş olsa da, oyunu oynarken mızrağı öyle sağa sola keyfi bir şekilde fırlatmamam gerektiğini acı tecrübelerle öğrendiğimde yapımcısına büyük saygı duydum. Havada uçan yaratığa doğru mızrak atılmaz mesela, sonra ara ki bulasın.
 
   Sadece 6.23 MB büyüklüğündeki oyunu resmi web sitesinden ücretsiz indirebilirsiniz. Resmi web sitesi dediğim de yapımcısı Managoe'nin Wordpress sayfası aslında. Web üzerinden de oynanabiliyor ancak bug'lı olduğu için tavsiye edilmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Managoe platform retro ludum date piksel
Söylenti: The Last of Us'ın PS4 Sürümü Bu Haziran'da Çıkıyor Evini Arcade Salonuna Dönüştüren Adam, Nişanlısı Tarafından Terk Edildi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız