Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sacred 3'ün İlk Oynanış Videosu Yayınlandı


    Uzun yıllar verilen aranın ardından geri dönen Sacred serisi, bu yaz Sacred 3 ile birlikte devam edecek. 22 Ağustos tarihinde PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkmaya hazırlanan Sacred 3'ün ilk oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda karakterleri tanıyor ve oyunun özelliklerine göz atıyoruz. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sacred 3 Asceron Deep Silver keen games rpg sacred
The Forest'in Early Access Çıkış Tarihi Açıklandı, Yeni Videosu Yayınlandı Battlefield 4'ün Naval Strike DLC'sinden Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xLordRealx

20.3.2014 07:34:07

0
İlk izlediğimde ben de çok etkilenmemiştim ama birkaç defa daha izledikten sonra fena görünmediğini düşünüyorum. Diablo'ya benzediği doğrudur. İlk oyunu bence bazı yönleriyle Diablo 2'den bile iyiydi. İkinci oyunu genel olarak beğenilmedi ama ben onu da çok beğendim. İkinci oyunun başarısızlığı yüzünden seride köklü değişimlere gittiler. Umarım aldıkları bu riskten kazançlı çıkarlar. Serinin sonraki oyunlarını da görmek isterim.

wizkhalifa1903

20.3.2014 03:38:12

0
Bu ne la etraf rengarenk olmuş

BSC Misafiri

20.3.2014 01:49:25

+1
Bu tarz hack&slash oyunlara, iyi-kötü aç gibi saldıran ben bile şu videoyu seyrettiğimde hiç bir şey hissetmedim. Hatırlıyorum da, 20-30 gb'lık oyunları yeni yeni konuşur olmuşken kaç senelik Sacred I ve II HDD yi nasılda işgal ederdi :) Bu arada oyunun çirkin mi çirkin renk paleti gözümden kaçmadı. Hiç uyum yok.

musAKka

20.3.2014 01:34:33

0
İlk iki oyun türünün ortalama örneklerindendi. En büyük derdi ise bir yerden sonra ciddi anlamda sıkıyor olmasıydı. 3. oyunun oynanış videosu açıkçası beni pek cezbetmedi. Piyasada özellikle Path of Exile ve her ne kadar eleştiri alsa da Diablo 3 (v2.0) olduğu sürece pek bir şans tanımıyorum.

RedTurkei

19.3.2014 23:27:54

+1
Herşey hoşta oynanış Diablo serisini benzemiş ha bu kötü mü olmuş orasına oynamadan karar veremeyiz. Kendi açımdan çok beğendim ama Pc ye çıkıpta şu oyunlar neden yeni nesil konsollara çıkmaz düşünmeden edemiyorum hani pc mimariye çok beziyordu port etmek çok kolaydı bu işte bir iş var arkadaş anlamadım ama hayırlısı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sacred 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız