Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sable 2020'ye Ertelendi

 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Shedworks, açık dünya macera oyunu Sable'ın 2019'dan 2020'ye ertelendiğini duyurdu.
 
Sanat tasarımcısı Greg Kythreotis: "2017'de Sable'ı geliştirmeye başladığımızda sadece Daniel ile ben vardım ve bir kulübenin içinde çalışıyorduk. Kulübelerini kullanmamıza izin veren ailelerimiz dışında bir destek almıyorduk ve bu projenin bizi nereye götüreceği konusunda hiçbir fikrimiz yoktu. Tek bildiğimiz Sable'ın yıllarca yapmayı hayalini kurduğumuz türden bir deneyim olacağıydı. Oyunu erkenden paylaşmaya başladık ve aldığımız tepki inanılmazdı. Çok hızlı bir şekilde Raw Fury ve Microsoft'un desteğini aldık.

"Oyunu 2019'da çıkarmak zor olacaktı bu yüzden biz de oyuna daha fazla zaman ayırmaya ve 2020'de çıkarmaya karar verdik."
 
Steam sayfası üzerinden belirtilene göre, Sable "göz alıcı görünüme sahip çölde geçen bir açık dünya oyununda araştırmalar sonucu gerçekleşen bir keşif hikâyesidir. Genç Sable olarak yabancı bir gezegende oldukça kişisel bir yolculuğa çıkın. Gezegende yaşayanların tarihini öğrenip, Sable'ın dünyadaki yerini keşfederken, tarihi anıtları, harabe olmuş mimariyi ve evrenden düşen gemileri inceleyin."

Sable Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

E3 2018 duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Sable Shedworks açık dünya macera
Contra Anniversary Collection Oyun Listesi Journey 6 Haziran'da PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sable
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız