Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR'dan Yeni Ship Droid Sistemi

 
     SWTOR oyuncuları bu sabah oyuna büyük bir yenilikle uyandılar. Ana siteden yapılan duyuruda gemi droidlerinin yeterli önemi kazanamadığını belirten Bioware, Ship Droid adı verilen bir mini oyun sayesinde gemi Droid'leri C2-N2 veya 2V-R8'i kontrol edebilme şansı verdiğini açıkladı.
 
     Ship Droid sistemi sayesinde artık gemi droid'inizi yönetebilecek, diğer robotik ünitelerle ilişkiler yaşayabilecek hatta eğer isterseniz ana karakterinizi droidiniz ile değiştirebileceksiniz!
 
     Droidinizin yapabilecekleri arasında geminizin duvarlarını boyamak, etrafı süpürmek, camları silmek, yemek yapmak hatta sahibiniz ortalıkta yokken kontrol konsolunda 8-bitlik nostaljik Star Wars oyunları oynamak var.
 
     Tüm bunlar yetmezmiş gibi basit bir beyin nakli işlemi sonrasıyla, karakterinizin ve droidinizin vücutlarını değiştirebilmeniz mümkün olacak. Yani oyunu Droid olarak oynayabileceksiniz.
 
      Tabii Bioware bunun Bir Nisan şakası olduğunu açıklamasaydı... Gerekli olsun yada olmasın, bugüne kadar yapılmış en gerçekçi bir nisan şakalarından biri olduğu kesin.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Mass Effect'den Çizgi Film Mi Geliyor? Assassin's Creed Serisi Kinect Destekleseydi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

varevolverine

1.4.2012 15:19:21

+2
1 Nisan olduğunu unutmuşum bile. YGS , dersanemizde de LYS vardı bugün. Çevremdeki hiç kimsenin aklına ne şaka yapmak geldi nede şakalanmak ...

ShafakCool

1.4.2012 15:10:43

0
Bugün her haberi şüpheyle okuyorum. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız