Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR İçin Yeni "Operations" Sayfası

Oyunda olmasını bekliyorduk ama savaşacağımızı tahmin etmemiştik.

     SWTOR, ana sayfasında yeni bir sekmeye yer açtı.Bu özel sayfanın adı "Operation Halonet Page". Peki bu "Operations" tam olarak nedir? 
     
     Günümüzün MMO'larında "Raid" olarak bilinen, yaklaşık 10-20 oyuncunun aynı takımda buluşarak girdiği gerçekten zor zindanlara SWTOR "Operation" adını vermeyi uygun bulmuş.Yeni açılan bu sayfada şu an için bilinen tek Operation olan Eternity Vault hakkında bilgiler içeriyor.Sitede bir süre önce yayınlanan Operation'a göz atış videosu ve bazı ekran görüntüleri yer alıyor.
 
     Asıl önemli nokta ise en altta yer alan "Bu sadece başlangıç" lafı ve artık efsaneleşmiş bir karakter olan Jabba The Hutt'ı içeren resim... Bu karakterin özellikle Operations açıklama sayfasında, şimdiden bir çok hayran arasında heyecan uyandırdı ve ileride birgün Jabba The Hutt ile savaşabileceğimiz bir Operation olabileceği tahmin ediliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Fallen Earth'e Eski Günlerine Geri Mi Döndü? Rikimaru Geri Döndü!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız