Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SWTOR Türkiye Lansmanı Yapıldı

     Dünyada yüzbinlerce hayranı olan, en çok oynanılan oyunların başında gösterilen Star Wars, Türk hayranları için daha önce benzerine rastlanmamış bir etkinliğe imza attı. Aral, D&R, 501. Lejyon ve Asi Lejyonu işbirliği ile Pazar günü İstinye Park D&R’da düzenlenen Star Wars The Old Republic Türkiye Lansmanı, oyunseverlerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. En sevdikleri Star Wars karakterlerini yakından görmek için mağazaya akın eden yüzlerce Star Wars hayranı, oyunlarını imzalatmak ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

     12 Şubat Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında D&R İstinye Park’ta yapılan lansman, Lucasfilm resmi fan topluluğu Lejyon 501 ve Asi Lejyonu üyelerinin Star Wars hayranları için hazırladığı çok özel gösteriye sahne oldu. Tüm dünyada benzeri etkinliklerle adını duyuran 501. Lejyon ve Asi Lejyonu üyelerinin hazırladığı ve etkileyici sahnelerin canlandırıldığı etkinlik, tüm Star Wars fanlarına açık olarak gerçekleştirildi. Türkiye’de daha önce bir benzerine rastlanmamış etkinlikte; oyunseverler Darth Vader ile fotoğraf çektirmenin, Obi-Wan Kenobi’ye Star Wars The Old Republic poster ve oyun imzalatmanın heyecanını yaşadılar.

     Yüzlerce oyunun satıldığı Star Wars The Old Republic Türkiye Lansmanında, yediden yetmişe çok sayıda Star Wars hayranı Force FX Işın kılıçlarına da büyük ilgi gösterdi. Türkiye Lansmanı için D&R’ın kapısını çalan Darth Vader, Obi Wan Kenobi ve Boba Fett hayranlarına unutulmaz bir Star Wars deneyimi yaşattı.
 
    
    
    
    
    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg Aral Lansman
Binary Domain'in Demosu Bu Hafta Geliyor Mass Effect 3 Yapımı Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

14.2.2012 03:01:07

0
Güzel bir etkinlik olmuş,

BSC Misafiri

13.2.2012 18:08:25

0
Darth Vader yayına çırak arıyo ;D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız