Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SOEDESCO, İspanyol Geliştirici Superlumen'i Satın Aldı

 
 
SOEDESCO, İspanyol geliştirici Superlumen'in yüzde 100 hisseyle tamamını satın aldığını duyurdu. Satın alım, SOEDESCO'nun Madrid ofisinin Mart 2022'de açılmasının ardından genişletme stratejisinin bir parçası olarak gerçekleştirildi.
 
Superlumen, 2015 yılında İspanya'nın Murcia kentinde kuruldu ve ödüllü oyunları DESOLATIUM dahil olmak üzere 70'in üzerinde proje üzerinde çalıştı. 
 
Superlumen'in CEO'su Juan Cassinello ek olarak şunları söyledi: "Önde gelen İspanyol markaları adına altı yıldır sanal deneyimler yaşatıyoruz. Bu aşamada kendi IP'mizi geliştirmeye daha fazla odaklanmaya karar verdik. Bizim için bu satın alım, geliştirme konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğimizin garantisi. Bu sayede gönül rahatlığı ile çalışacak ve yaratıcılığımızı ön plana çıkartacağız. Yeni meslektaşlarımızla birlikte çalışmaya, öğrenmeye ve izleyicilerimiz için mümkün olan en iyi video oyunlarını yaratmaya hevesliyiz.” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SOEDESCO Superlumen
Japonya Merkezli Geliştirici SUNSOFT, 18 Ağustos'ta Etkinlik Yapacak Sega Genesis / Mega Drive Mini 2 Konsolu için Yeni Oyunlar Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız