Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japonya Merkezli Geliştirici SUNSOFT, 18 Ağustos'ta Etkinlik Yapacak

 
 
SUNSOFT, 18 Ağustos TSİ 23:00'de dijital bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını duyurdu. Ekip, 2022 ve 2023'te yayınlanacak oyunları ve diğer planları açıklayacak. Etkinliği YouTube üzerinden izlemek mümkün olacak.
 
SUNSOFT genel müdürü Yuichi Ochi bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Bir süredir sesimizin çıkmadığının farkındayız ancak perde arkasında birçok şey oluyor. SUNSOFT'un yeniden doğuşunu simgeleyen bu etkinlikte paylaşacağımız şeyler için çok heyecanlıyız."
 
SUNSOFT, 1971 yılında kurulan Japon elektronik üreticisi SUNCORPORATION'ın video oyun bölümü olarak karşımıza çıkıyor. Ekim 1978'de SUNSOFT, atari salonları için Block Challenger ve Block Perfect olmak üzere iki oyunu geliştirmeye başladı. Ardından 1980'lerin başında Arabian, Ikki ve Kangaroo gibi birkaç arcade hit sunuldu. Daha sonra 25 Temmuz 1985'te SUNSOFT markası altında Japonya'da ilk Famicon (NES) oyunu Super Arabian yayınlandı.
 
SUNSOFT, Gimmick!, Blaster Master, Spy Hunter, BATMAN, Tripwprld, Uforia the Saga ve daha fazla oyunun retro tarzı oyun geliştiricisi ve yayıncısı olarak bilinir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Earth Defense Force 6 için Yeni Fragman Yayınlandı SOEDESCO, İspanyol Geliştirici Superlumen'i Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız