Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SNK Yeni Metal Slug Oyunu ve Neo Geo Konsolları Üzerinde Çalışıyor

 
SNK Corporation, bugün Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen yatırımcı ilişkileri basın toplantısında şirketin gelecek planlarından bahsetti.

Şirketin başkanı Ge Zhihui tarafından belirtilene göre, konsollar için yeni bir Metal Slug oyunu geliştiriliyor. Bu oyun Tencent'in geliştirdiği mobil Metal Slug oyunundan tamamen farklı olacak. Bu konuda daha fazla bilgi açıklanmadı.

Bir diğer önemli haber ise, SNK Neo Geo Mini'nin satışlarından fazlasıyla memnun kalmış ve Neo Geo 2 ve Neo Geo 3 konsollarını piyasaya sunmayı planlıyor. Yeni konsollar Neo Geo Mini'nin devamı gibi değil kendine has bir ürün olacak ve aynı zamanda yarı açık platform olacak.

Son olarak, Eylül 2018'de PlayStation 4 ve Switch için; Şubat 2019'da PC için çıkış yapan SNK Heroines: Tag Team Frenzy satışlarının 300 bin adeti aştığı da duyuruldu.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite
Fortnite World Cup Eleme Karşılaşmaları Başladı! Dragon's Dogma: Dark Arisen Switch x Travis Strikes Again: No More Heroes İşbirliği Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız