Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rustler (Grand Theft Horse) için Kickstarter Kampanyası Başlatıldı

 
Yayıncı Games Operators ve geliştirici Jutsu Games, Rustler (Grand Theft Horse) için Kickstarter kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Games Operators ve Jutsu Games toplamda 18,934 ABD doları fon toplamayı hedefliyor. An itibarıyla 118 destekçiden 2,345 dolar toplanmış durumda.
 
Rustler (Grand Theft Horse), popüler kültür referansı ile dolu Orta Çağ'da geçen üstten görünümlü bir açık dünya aksiyon oyunu. Hayatını yasal olmayan yollardan kazanmaya çalışan Guy adında bir haydutun rolünü üstleneceğiniz oyunda çeşitli görevleri tamamlayabilecek, kahramanları öldürüp gardiyanlarla savaşabilecek, at çalabilecek, köylüleri soyabileceksiniz. 
 
Kısacası ilk Grand Theft Auto oyunlarının Orta Çağ'da geçen bir versiyonu diyebiliriz. Ana karakter de biraz Bully'deki Jimmy Hopkins'i anımsatmıyor değil.

PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
Daha fazla bilgi ve ekran görüntüleri için Steam sayfasını ve Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rustler (Grand Theft Horse) Games Operators Jutsu Games Orta Çağ'da geçen üstten görünümlü açık dünya aksi
Kingdom Hearts ‘Project Xehanort’ Mobil Oyunun İsmi Kingdom Hearts: Dark Road BioWare'in Eski Çalışanları Kendi Stüdyolarında "Hikaye Odaklı Bilim Kurgu Oyunu" Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rustler (Grand Theft Horse)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız