Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rust Geliştiricisinden Açık Dünya - Hitman Tarzında Oyun Geliyor


     Garry's Mod ve erken erişimde olmasına rağmen büyük başarı yakalayan Rust'ın geliştiricisi Facepunch Studios'un kurucusu Garry Newman prototip aşamasında olan yeni oyununu duyurdu. Prototip halindeki ismi 'Cash4kills' olan yapım hakkında konuşan Newman oyun hakkında bazı bilgiler verdi.
 
"Son Hitman oyunlarında sevmediğimiz şey, bizim hedefimizi öldürmek için en iyi yolu arayıp bulmamızı istemesi yerine, bizi bölümü tasarlayan kişinin istediği yere yönlendirmesiydi. Biz tamamen özgür, mermi kayıtlarının tutulduğu, görülmediğimiz ve 'temiz' öldürmeler yaptığımızda ödüllendirildiğimiz, kayıtlarımızı paylaşabildiğimiz ve sonuçta aldığımız paralarla kendimize yeni silah ve benzeri şeyler alabileceğimiz bir oyun istedik. Yani sizin hedefiniz için gittiğiniz yerde tek bir şansınız olacak, eğer başarısız olursanız gerçek e-mail adresinize yeni hedefin gelmesini bekleyeceksiniz." 
 
     Konuşmasının devamında Rust'a değinen Newman, nasıl bir oyun yaptıklarını tam olarak bilmeden önce birçok karar aldıklarını ve bunların bazılarının hatalı olduğunu söyledi. Artık Rust'ın eski sürümüyle uğraşmayacağını söyleyen geliştirici, Facepunch'ın daha fazla sunucu almak ve kararlı bir oyun sunmak için çalıştığını belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
rust garry's mod garry newman cash4kills open world stealth
EA CEO'su, Dungeon Keeper'ın Mobil Oyunundan Dersini Almış İngiltere Satışlarının Yeni Lideri Sniper Elite 3 Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

itachi237

30.6.2014 19:42:25

+1
oha adam early access'den sattı rust'ı yarım bıraktı başka oyuna geçti.

BSC Misafiri

30.6.2014 13:43:29

0
bi gmodu güncelliyeydin öyle başlıyaydın çok sorun çıkarıyor artık addonların güncellemesinden sonra oyunun takılması kitlenmesi gibi durumlar iyice arttı :D

Reul

30.6.2014 12:55:10

0
sağlam bir oyun gelicek gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cash4kills
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız