Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rovio, Firmada Çalışanların %16'sının İşten Çıkarılacağını Duyurdu


      Mobil platformun en ünlü oyun geliştiricilerinden biri olan Rovio bildiğiniz gibi Angry Birds serisinin yapımcısı. Firmadan Mikael Hed yayınladığı bir açıklamada firmanın bünyesinde bulundurduğu işçilerin %16'sını içten çıkaracağını açıkladı.
 
      Yaklaşık 130 kişinin işten çıkarılmasının arkasında yatan sebep ise Rovio'nun potansiyeli yüksek alanlara odaklanmak istemesi ve bunun dışındaki alanları terk etmesi.  Rovio; oyun, medya ve  tüketici ürünleri alanlarında devam edecek. Hed işten çıkarmalar için "böyle bir karar vermek hiçbir zaman kolay olmamıştır fakat bu kararı firmanın büyümesini halen canlandırabiliyorken vermek daha iyi olacaktır." yorumunda bulundu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rovio.com Angry Birds Rovio Chillingo iPhone Apple Store Puzzle PSN PC 3DS Wii Wii u
"D4: Dark Dreams Don't Die, Asla PS4'e Gelmeyecek" Yönetmen Kevin Smith, LEGO Batman 3: Beyond Gotham'da Oynanabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

2.10.2014 17:55:51

0
Çekici bir yanı kalmadı artık. Zaten farklı şeylerden medet umdular star wars , kart ve transformers. Kimse sana değil ,Sen onlara bensedin.

rcpyksl

2.10.2014 14:17:48

+1
Kimse mobil oyun yapmayı beceremezken 2 kuş oyunu yaptınız diye zaten haddinden çok daha fazlasını kazandınız..Bence personelin yüzde seksenini işten çıkarın %20 rutin işleri yapsın..Hiç büyüme hedefi koymayın kendinize gidin tatil yapın

BSC Misafiri

2.10.2014 14:12:19

+1
Son çırpınışları hahaha kimsiniz siz ya bir kuş oyunu yapınca disney`e kafa tutmalar falan yakında malzeme olmayınca napicaksiniz merak ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Angry Birds ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız