Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RollerCoaster Tycoon 3DS Duyuruldu

RollerCoaster Tycoon serisinin büyük bir hayran kitlesi var

     Atari'nin ünlü RollerCoaster Tycoon serisi Nintendo 3DS ekranlarına adım atıyor. Yayıncısının Atari olacağı oyun, n-Space tarafından geliştiriliyor ve 2012 yılının Mart ayında raflardaki yerini alacak.
 
    Nintendo Power tarafından duyurulan oyunda hız trenlerinin 3D görüntü desteği sunacak olması belki de duyurunun en heyecan verici kısmıydı. Bunun yanı sıra dokunmatik ekran desteği de kuşkusuz daha rahat kontrol imkanı sunacaktır.
 
    Oyuna  3DS'e özel içerikler bulunacak ve asma, hidrolik, ahşap, çelik ve başaşağı gibi hız treni seçeneklerine sahip olacaksınız. Ayrıca Perili Ev gibi çeşitli temaları da parkınızda kullanma şansınız olacak.
 
    Coaster Creator ve Sandbox modlarının da bulunacağı işe alma ve yönetim gibi çeşitli işleri de üstlenmeniz gerekiyor. Yani bir Luna Park nasıl yönetilir bunu tamamen öğrenmeniz gerekecek. Eğer bu konuda tecrübem yok diyorsanız üzülmeyin, çünkü Coaster Story modda bunu rahatlıkla öğrenmeniz mümkün olacak. 
 
     RollerCoaster Tycoon 3DS'in n-Space gibi Nintendo'nun taşınabilir cihazlarını yakından tanıyan bir geliştirici tarafından hazırlanması büyük bir şans. Bakalım bize gerçekten Luna Park'ın atmosferini hissettirebilecekler mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gonintendo Roller Coaster Tycoon 3DS 3D N-Space Atari
Metroid Other M için Harika Bir Figür Halo: CE Anniversary'den Guilty Spark Adlı Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lamelif_

28.8.2011 20:52:02

0
Oyunun birincisi ve ikincisi ek paketleriyle beraber toplam 6 oyunu çok güzeldi. Sonra RCT3'te 2 boyuttan 3 boyuta geçtiler, beceremediler, atmosferinin içine ettiler. İnşallah bu oyun ilk 2 oyuna benzer.

BSC Misafiri

28.8.2011 19:01:29

0
Off off acayip fazla oynamışımdır bu oyunu hatta o kadar hayranıydımki pc'ye orjinalini almıştım

kartallar_76

28.8.2011 18:05:09

0
Çok iyi bi haber ama "MSC Misafi" nickli arkadaşa katılıyorum, bazı arkadaşların dikkatini çekebilir şuan tüm oyunların bulunduğu bir site var :) [link=http://www.atari.gen.tr]Atari Oyunları[/link]

BSC Misafiri

28.8.2011 14:39:02

0
Vita ya oyun duyurulmuyor ya bari adam gibi oyun duyurulsun hersey 3ds e Bana 3ds gibi bir konsol aldırma Sony oyun duyurulsun Yoksa 3ds ezip geçecek Vitayi

3y4L3th

28.8.2011 12:45:22

-1
walla ben vita için süper grafikli bir roller coaster isterdim

BSC Misafiri

28.8.2011 11:42:50

+1
Keşke 4. oyun çıksa; önceki oyunları çok kapsamlı ve güzeldi. Grafiklerini yenileyip aynı sistemi biraz geliştirip devam ederlerse güzel bir oyun çıkar ortaya.

blank42

28.8.2011 11:34:28

+1
Offf bir an pc için yeni rollercoaster zannetim :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RollerCoaster Tycoon 3DS
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız