Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu UNDECEMBER'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı LINE Games Corporation ve geliştirici Needs Games, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu UNDECEMBER'ın Steam üzerinden PC ve mobil cihazlar için 12 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu. Ön kayıtlar şu anda Steam ve Google Play üzerinden yapılabilir. 3 Ekim'den itibaren Steam Next Fest 2022'nin bir parçası olarak da PC için bir demo sürümü sunulacak.
 
UNDECEMBER, oyun içi öğelerin yanı sıra kozmetik ürünler ve çeşitli özellikleri sunan bir savaş biletiyle çıkış yapacak. Ayrıca çapraz oynatma ve kontrolör desteğine ek olarak her platform için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip olacak.

UNDECEMBER'da oyuncular çeşitli becerilere ve rünlere sahip olabilecek. Rünleri birleştirerek becerilerin sınırlarını aşabilecek. Oyun, Hack & Slash aksiyon ve RPG öğelerini bünyesinde barındıracak.

Steam sayfası
 
Fragman videosu
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hack and slash rpg macera
The Callisto Protocol için The Truth of Black Iron Adlı Fragman Yayınlandı Freebird Games Yeni Oyununu Duyurdu: Just a To the Moon Series Beach Episode

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Undecember
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız