Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelite Aksiyon Oyunu Realm of Ink Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Çinli yayıncı 663 Games ve geliştirici Leap Studio ve Maple Leaf Studio, konsollar ve PC (Steam) için roguelite aksiyon oyunu Realm of Ink'i duyurdu. Oyun, 2024 yılında faaliyete geçecek.
 
Kurnaz bir Tilki iblisinin avı sırasında, kahraman ve uzman kılıç ustası Red, onun Realm of Ink adlı kısa öykü koleksiyonunda kurgusal bir karakter olduğunu keşfeder. Red, ancak Kitap Ruhu'nun karanlık sırlarını açığa çıkararak varlığının gerçeğini keşfedecek ve kaderine meydan okuyacaktır.
 
Hikaye, sakinlerin bilmeden kurgusal bir dünyada sadece uydurmalar olarak var olduğu "Mürekkep Diyarı" adı verilen sanal bir dünyada ortaya çıkıyor. Gizemli Kitap Ruhu tarafından kontrol edilen onlar, döngüsel yaşamlarından habersiz, önceden belirlenmiş kaderleri itaatkar bir şekilde takip ediyorlar.
 
Mürekkep Diyarı'nda kuklalar uyanır; başlangıçta kılıç ustası Red olarak oynayacak, ardından diğer karakterlerin kilidini aşamalı olarak açacaksınız. Kadim Yazılı Tilki'nin ve gizemli Tilki Kanının ölümsüz gücünün yardımıyla, kendi kaderinizi geri almak için dört boss'u yeneceksiniz. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Roguelite Aksiyon Realm of Ink
The Walking Dead: Destinies Oynanış Videoları Dalga Konusu Oldu Oynaması Ücretsiz Çok Oyunculu Illang, Konsollar, PC ve Mobil için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız