Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelike Deste Kurma Oyunu Roguebook 24 Haziran'da PC için Çıkacak

 
Magic: The Gathering'in yapımcısı Richard Garfield ve Faeria'nın geliştiricilerinden yeni roguelike deste kurma oyunu Roguebook'un çıkış tarihi açıklandı.

24 Haziran'da PC (Steam) için çıkacak ve daha sonraki bir tarihte PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e de gelecek.

PC demosu 3 - 9 Şubat tarihleri arasında Steam Oyun Festivali kapsamında oynanabilir olacak.
 
PC ön siparişleri başladı. Genişletilmiş ön sipariş demosuna anında erişim ve Hero Skin Pack indirilebilir içeriği sunan standart sürüm 153,00 TL. Ek olarak Apex Predator Pack, Alternative Art Pack, dijital soundtrack ve dijital sanat kitabı ve oyuna 48 saat erişim imkanı sunacak deluxe sürüm ise 204,00 TL.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Eskiler, kadim zamanlarda yazılmış bir Kitap'ın dünyanın bütün efsanelerini içinde barındırdığını söylerler. Faeria - Gagana Günlükleri'nde geçen onlarca masalsı maceranın ardından, bu tılsım Faeria'daki bir kuyuda kaybolur. Büyünün kaynağıyla doğrudan temasa geçen bu Kitap, şeytani bir kişilik kazanarak Roguebook'a dönüşür!
 
Faeria Mitler Kitabı'nın içine hapsoldun ve her bir sayfa yeni bir mücadeleyi temsil ediyor. Magic: The Gathering'in yapımcısı Richard Garfield'in ortaklığında geliştirilen bu roguelike deste oluşturma oyununda, seçtiğin iki kahramanı zafere taşı. Kart, tılsım ve yeteneklerini en etkin şekilde birleştir ve Roguebook'u devir.
 
6 kahraman çifti - Oyuna seçtiğin 2 kahramanla başla. Her bir kahraman 50'den fazla karta, bir kişisel tılsıma ve eşsiz bir yetenek ağacına sahip.

Yüksek sinerji - Öndeki kahraman arkadakini korur. Kahramanlarının yerlerini değiştir ve ortaya güçlü kombolar çıkarmak için güçlerini birleştir.

Stratejik savaşlar - 40'tan fazla boss'u ve düşmanı alt etmek için hamlelerini ileriyi de düşünerek belirle.
 
Dinamik deste oluşturma - Oyun ilerledikçe bir araya getirebileceğin 200'den fazla kart. Aynı desteyle iki kere oynamayacaksın.

Eşsiz güçlere sahip tılsımlar - 30 özel mücevherle kartlarını güçlendir. Sıra dışı etkilere sahip 80 tılsımı topla.

Daha çok kart, daha çok güç! - Her kahraman açabileceğin eşsiz birer yetenek ağacına sahip. Kartları topla ve en iyi yetenekleri seç! 
 
Kitap her açtığında değişiyor - Her oyunda yepyeni bir deneyim yaşaman için, hem harita hem de içinde barındırdığı gizem ve tehlikeler her seferinde yeniden oluşturuluyor.

Dünyayı boya - Roguebook'un sayfaları altıgen mozaiklerden oluşuyor. Her bir sayfayı tamamen keşfetmek için büyülü mürekkeplerle farklı desenleri açığa çıkar.

Farklı rastlaşmalar - Tüccarlar, seyyahlar, harabeler, görevler ve daha neler neler… Kart ve tılsım bulabileceğin onlarca fırsat. Dikkat et de tuzağa düşme! 
 
Saatlerce süren eğlence - Oyunu kazanmak 20 saat, oyundaki her şeyi açmak ise yüzlerce saat sürüyor.

Kendi temponda ilerle - Sayfaları topla ve güçlendirme kazanmak için kullan. Yeni kartlar açmak için kahramanlarının seviyesini yükselt.

20 zorluk seviyesi - Son seviyeyi açmak için son boss'u alt et. Her seviyede yeni tılsımlar, mücevherler, ortamlar ve insanları açılsa da düşmanlar da daha zorlu hale geliyor.

 
Yeni fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Roguebook Roguelike Deste Kurma Oyunu
Narita Boy İlkbaharda Çıkacak ve Xbox Game Pass'e Dahil Olacak The Outer Worlds DLC'si Peril on Gorgon 10 Şubat'ta Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

3.2.2021 22:41:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: lie_coffin <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: lamuarte Bu tarz rogue-like kart oyunları çok güzel oluyor. Bu türden en çok sevdiklerimse Slay the Spire, Neoverse ve Night of the Full Moon oyunları. Bu oyunların temel mekaniklerini çözdükten sonra bir yandan bir şeyler izleyerek, fazla kafa yormadan oynamak gerçekten zevkli. Her ne kadar Magic: The Gathering yapımcısı bu oyunu yapsa da önceki oyunları Faeria bu formülden çok uzaktı. Komplike, görsel yönden zayıf ve türe uygun olmayan yenilikleriyle gelmişti. Bu gösterdikleri oyunsa formüle uygun şeklilde geliyor gibi göründü gözüme. Oyun güzel olacaktır ama şu an steam fiyatı 153 lira. Bu tarz bir oyun 40-50 liradan pahalı olmamalı.</blockquote> yerel fiyatlandırma yapmamışlar maalsef. Biliyorsundur ama yine de önereyim. Monster Train ve Griftlands. Kesinlikle oynamalısın oynamadıysan.
Duydum ikisini de griftlands hatta don't starve'ın yapımcılarının oyunuydu (klei) Monster train de bana çok fazla tower defance gibi geldiği için oynamadım. Gamepass alınca denemeyi istiyorum tabi.

lie_coffin

3.2.2021 20:27:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: lamuarte Bu tarz rogue-like kart oyunları çok güzel oluyor. Bu türden en çok sevdiklerimse Slay the Spire, Neoverse ve Night of the Full Moon oyunları. Bu oyunların temel mekaniklerini çözdükten sonra bir yandan bir şeyler izleyerek, fazla kafa yormadan oynamak gerçekten zevkli. Her ne kadar Magic: The Gathering yapımcısı bu oyunu yapsa da önceki oyunları Faeria bu formülden çok uzaktı. Komplike, görsel yönden zayıf ve türe uygun olmayan yenilikleriyle gelmişti. Bu gösterdikleri oyunsa formüle uygun şeklilde geliyor gibi göründü gözüme. Oyun güzel olacaktır ama şu an steam fiyatı 153 lira. Bu tarz bir oyun 40-50 liradan pahalı olmamalı.
yerel fiyatlandırma yapmamışlar maalsef. Biliyorsundur ama yine de önereyim. Monster Train ve Griftlands. Kesinlikle oynamalısın oynamadıysan.

lamuarte

3.2.2021 20:24:06

0
Bu tarz rogue-like kart oyunları çok güzel oluyor. Bu türden en çok sevdiklerimse Slay the Spire, Neoverse ve Night of the Full Moon oyunları. Bu oyunların temel mekaniklerini çözdükten sonra bir yandan bir şeyler izleyerek, fazla kafa yormadan oynamak gerçekten zevkli. Her ne kadar Magic: The Gathering yapımcısı bu oyunu yapsa da önceki oyunları Faeria bu formülden çok uzaktı. Komplike, görsel yönden zayıf ve türe uygun olmayan yenilikleriyle gelmişti. Bu gösterdikleri oyunsa formüle uygun şeklilde geliyor gibi göründü gözüme. Oyun güzel olacaktır ama şu an steam fiyatı 153 lira. Bu tarz bir oyun 40-50 liradan pahalı olmamalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Roguebook
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız