Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue Company Oynaması Ücretsiz Oldu

 
Hi-Rez Studios'un multiplayer TPS oyunu Rogue Company Açık Beta'ya girdi ve oyun artık oynaması ücretsiz.

Açık Beta'ya girmesiyle birlikte yeni bir karakter de oyuna dahil oldu. Küçük takım taktikleri ustası olan Dahlia, takımdaki başka bir oyuncuyla çift olmayı başaran çok yönlü bir destek karakteri.
 
Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre "Önümüzdeki aylarda amacımız, Rogue Company oyuncularına sevdikleri şeylerden daha fazlasını vermektir. Sadece daha fazla Rogue, daha fazla harita ve daha fazla oyun modu yayınlamakla kalmayacak, aynı zamanda açık beta sırasında en değerli geri bildirim kaynağımız olan oyuncularımızı dinleyeceğiz. Mümkün olan en tarz üçüncü şahıs nişancı deneyimini yaratmak için çalışmaya devam ederken, en son güncellememizle ilgili tüm geri bildirimlerinizi duymayı dört gözle bekliyoruz." 
 
Rogue Company'i aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz indirip oynayabilirsiniz:
 

Tüm platformlarda cross-play ve cross-save destekleniyor. Ek karakterler ve kozmetik içeriklerin bulunduğu Starter, Standard ve Ultimate sürümleri de satışta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rogue Company Çok Oyunculu Shooter Paralı Asker
Yeni Nesil Xbox Kontrolcüsünün Fiyatı 999 TL Overcooked! 2'nin Yeni Güncellemesi Ay Festivali'ni Kutluyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rogue Company
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız