Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocksteady Superman Oyunu Üzerinde Çalışmadığını Doğruladı

Batman Arkham serisinin geliştiricisi Rocksteady Studios oyun yönetmeni ve kurucu ortağı Sefton Hill, twitter'dan yaptığı açıklamada, The Game Awards 2018'de bir duyuru yapmayacaklarını ve üzerinde çalıştıkları oyunun da Superman olmadığını doğruladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
Monster Notebook Satın Alanlara İki Muhteşem Oyun Hediye Firewatch Switch için 17 Aralık'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.12.2018 09:28:01

0
Böyle bir oyunu PS5 neslinde görmek isterdim zaten, Benim için iyi oldu..

BSC Misafiri

3.12.2018 08:08:27

+1
Yalnız benim anlamadıgım muhtemelen burada hiç kimse Superman'in çizgi romanını okumamaış. Neden açık dünyayı sadece bizim dünyamızda bir şehir olarak düşündünüz de bu açık dünyayı farklı evrenler de haritalar ve düşmanlar olarak düşünmediniz anlamadım. O zaman zaten superman'in çizgi romanlarıda saçma olmalı bu mantıkta. İki gezegen arasında çok hızlı hareket eden bir superman cok da mantıksız değil. ya da düşman orduları Rocksteady isteseydi öyle br hikayeyle size superman oyunu sunardı ki oturup bal gibi de oynardınız çok dar aıdan ve hayal gücü gelişmemiş bir açıdan bakıyorsunuz.. Hala super kahraman oyunlarında mantık arayan arkadaşları cidden anlamıyorum.

Wayward Son

1.12.2018 21:57:20

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Ohhhhh rahatladım. Böyle sınırsız güçte bir karakteri New York sokaklarına salıp üstelik bir "oyun" statüsünde insanlar ne bekliyordu anlamıyorum. Değdiği, dokunduğu her şey yıkılabilir olacak, savaş sahneleri inanılmaz derecede etrafta tahribat yaratacak. Adam bulmak istedin mi duvarın arkasını gör, ateşi nefesinle söndür, gözünle ayı ikiye böl vs vs Üstelik doğuştan bu yeteneklere sahip olduğundan herhangi bir geliştirme-gelişim profili de yaratamazsınız. Superman'in içinde bulunduğu her senaryo, saçma olmaya adaydır. Bkz. BvS ... Nasıl tonlarca mantık tartışması yapıldı.
Superman'i BvS'ye indirgeyip Metropolis yerine New York'a göndermek... Azıcık çizgi roman okuyun. Bal gibi de istenirse iyi bir Superman oyunu yapılır. Gören de Superman her çizgi romanda şehri yakıp yıkıyor zannedecek. Aksine minimum hasar vermeye çalışıyor herif :) Metropolis yaparsın, üzerine tıpkı yeni gelecek olan Beyond Good & Evil 2 gibi farklı gezegenlere yolculuk mekaniği koyarsın. İlla yıkım fetişi olan varsa da düşman gezegenlerde savaştırırsın. Şehirde de Clark Kent olarak görevlere çıkarsın. Kendini tekrar eden açık dünya aktiviteleri yerine de RDR 2 gibi iyi hedeflenmiş içerik koyarak senaryo akıcılığını tutturursun. 50 tane birbirinin aynısı görevde kapkaççı kovalatmalı Superman oyunu yapılmaz. Ayrıca şu yeni nesildeki gerçekçilik ve süper kahraman filmlerinde dahi ince mantık arama merakı piyasayı bitirdi. Yeter.

Dhalsim

1.12.2018 21:04:25

+3
Superman çizgi-romanlarında kiminle mücadele ediyordu acaba..Ben en güçlüyüm dağılın deyip çizgi-roman bitmiyordu sanırım..Metallo, Lex Luthor , Mongul , Bizarro , Doomsday , Darkseid , Mr. Mxyzptlk Superman'in en güçlü düşmanları . Bunlarla mücadele edecek tabiki..Ancak diyorsanız ki oyun nasıl ilerleyecek çizgi-roman tamam oyun nasıl olacak gibi bir soruya birçok kez Superman oyunu çıkarılarak cümle-aleme gösterilmiştir ki en son oyun 2006'da yapılmış..Herhalde Superman oyununu hakkını vererek yapabilecek babayiğit bir firma bulunur elbet..Yazdıklarımı çok fazla savunmuyorum yine de. Taşlamanıza gerek yok..Kötü olmazdı her yönüyle güçlü bir Superman oyunu..Çeşitlilik açısından

kataaay

1.12.2018 18:09:32

0
Gelse bile Superman temasına tamamen aykırı olacağı için saçma olurdu. Böylesi en iyisi olmuş.

jedi39

1.12.2018 17:04:02

0
Aslında işin içine uzay katılıp Darkseid ile falan kapışabilirdik. Senaryodan bol bir şey yok.

Antikaruh

1.12.2018 15:57:54

+3
Ohhhhh rahatladım. Böyle sınırsız güçte bir karakteri New York sokaklarına salıp üstelik bir "oyun" statüsünde insanlar ne bekliyordu anlamıyorum. Değdiği, dokunduğu her şey yıkılabilir olacak, savaş sahneleri inanılmaz derecede etrafta tahribat yaratacak. Adam bulmak istedin mi duvarın arkasını gör, ateşi nefesinle söndür, gözünle ayı ikiye böl vs vs Üstelik doğuştan bu yeteneklere sahip olduğundan herhangi bir geliştirme-gelişim profili de yaratamazsınız. Superman'in içinde bulunduğu her senaryo, saçma olmaya adaydır. Bkz. BvS ... Nasıl tonlarca mantık tartışması yapıldı.

Rindaman

1.12.2018 15:12:11

+3
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Hatırlayan?
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Lord Melkor

1.12.2018 14:37:36

+1
Bi Superman oyunu geliyor diye çok umutlanmıştım ya. Çok farklı şeyler verebilirdi. Şunu bunu nasıl yapıcak diyen arkadaşlar zaten işin güzelliği orda. Yazdığınız gibi detaylara rağmen güzel kendilerince oturttukları bir mantıkta uçabildiğimiz dövüşürken apartmanların yıkılmasına sebep olabileceğimiz daha önce benzeri görülmemiş bir oyun çıkabilirdi. GoW da nasıl tanrı pataklıyorsak bunu da uydururlardı.

BSC Misafiri

1.12.2018 14:25:22

0
Supeöan oyunu iyi hoşta,Superman çok Güçlü bir karakter,minyon düşmanları nasıl ayarlaycaklar.

BSC Misafiri

1.12.2018 13:43:37

0
Arrow olabilir aaa yada Wonder women aquaman olsa haxk and slash tarzında bi aksiyon olsa hiç fena olmaz

Jer Aders

1.12.2018 12:53:00

0
Flash'ın oyununu yapıyor olabilirler.Bir söylenti vardı bir zamanlar.

deadlight54

1.12.2018 12:38:41

0
Superman oyunu imkansız gibi birşeydi zaten. Hadi açık dünya yapsalar, ortalığın yıkıp dökülmesi gerekirdi. Karakter aşırı güçlü, batman gibi olsa neyse. Benim tahminim Justice League oyunu yapıyorlar.

BSC Misafiri

1.12.2018 12:15:31

0
Bence ne batman ne superman . Justice leage yapsınlar mükemmel bir hikaye ile.

Return to Monke

1.12.2018 11:46:30

+2
İyi ki de yapmıyorlar bence. Çok anlamsız bir oyun olurdu. Superman ÇR karakterleri içerisindeki en güçlü karakterlerden birisi. Ne yapacaktık onunla?

BSC Misafiri

1.12.2018 11:37:16

+2
Bu yapimcidan yeni bir batman oyununa hayir demem acikcasi yeni nesile soyle super grafiklerle. Rocksteady isi biliyor. Ve simdiden batman i ozledim bile.

mehmetalpertr

1.12.2018 11:34:11

+1
Superman olaydı iyiydi. Batman Batman nereye kadar.. Uzun zamandır iyi bir Superman oyunu görmedik..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız