Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar Eleman Arıyor


 
     Son olarak Red Dead Redemption ile beğenileri bir kez daha üzerine çeken Rockstar, yeni çalışma arkadaşları arıyor.
 
     Rockstar North'un yeni eleman aradığı ise verdiği iş ilanı sonucunda ortaya çıktı. gamasutra'da yayınlanan bu ilanlara göre firma çevre, online altyapı, fizik ve yapay zeka gibi alanlarda çalışacak elemanlar arıyor. Bu iş ilanı sonucunda ise akla tabi ki ilk olarak GTA V geliyor. Bu iş ilanları firmanın yapım aşamasında olan Agent, Max Payne 3 veya Team Bondi'nin L.A. Noire oyunları içinde olabilir.
 
     Red Dead Redemption ekibinden yani Rockstar San Diego'dan çıkarılan 40 işçiden sonra Rockstar North'un yeni işçi alımı için verdiği ilanın oldukça şaşırtıcı olduğunuda eklemeliyim. Umarım bu yeni ilan, GTA V'in yapımını hızlandırmak içindir. Zira uzun süredir duyurusu beklenen oyun hakkında hala en ufak bir açıklama yapılmış değil. Son olarak yayılan dedikodularda oyunun Hollywood'ta geçebileceği ortaya çıkmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action rockstar ps3 xbox 360 GTA 5
PS3'ün Yeni Firmware'inde "You May Like" Özelliği 29. Haftanın Satışları (2010)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.7.2010 15:55:51

0
Rockstar North sadece gtayı geliştiriyor, ha ama diğer Rockstar oyunlarına destek veriyor, ama şu da var Agent'ı da Rockstar North yapcak demişlerdi, belki Agent için de alıyo olabilirler

BSC Misafiri

27.7.2010 14:55:25

0
Yalnız Max Payne 3vs. North'mu geliştiriyor? GTA Sersinin yapımcısı North iş ilanı vermiş yüksek olasılıkla Gta V'dir.. Umarım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız