Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Band Serisinde 100 Milyon Şarkı İndirildi

Oyun otoriteleri Rock Band 3'e oldukça yüksek puanlar vermişti

      Müzik oyunları son dönemlerde eski popülerliğini yitirdi, ama birkaç yıl önce bu türe ilgi çok yüksekti. Çok yüksek satış rakamlarına ulaşam müzik oyunları arasında Rock Band serisi de özel bir yere sahiptir. 
 
     Bugüne kadar oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Rock Band serisinin hayranlarının bugüne kadar 100 milyon adet şarkı indirdiği ortaya çıktı. Bu gerçekten de harika bir rakam.
 
     Şu an Rock Band online kütüphanesinde 5 milyon kayıtlı kullanıcı bulunuyor ve bu kullanıcıları 900 sanatçı-grupun 2700'den fazla şarkısına ulaşma şansına sahip. 2007 yılında hizmete giren serviste en çok şarkı indiren grup ise Xbox 360 oyuncuları olmuş. Rock Band serisi Wii'de çok yüksek satış rakamlarına ulaşsa da bu konsolun sahipleri indirilebilir içeriklere pek sıcak bakmıyormuş.
 
     Gelecek ay Rock Band kütüphanesine Foo Fighters, Ozzy Osbourne ve Lady Gaga gibi isimler de yeni şarkılarla dahil olacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 MTV Games Rock Band 3 EA Harmonix Music PS3 Xbox 360 Wii DS
The Darkness 2'nin Kapak Tasarımı & Yeni Görseller inFamous 2'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rock Band 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız