Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

River City Girls 18 Ocak'ta PS5'e Geliyor

 
 
Geliştirici WayForward, River City Girls'ün PlayStation 5 sürümünün 18 Ocak'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacağını duyurdu. River City Girls'ün PlayStation 4 sürümüne sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltebilecek.
 
River City Girls ilk olarak Eylül 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürüldü.
 
Tehlikeli River City sokaklarında bir kez daha bela var ancak bu defa erkekler haddini aşıyor! Efsanevi beat 'em up (karşılıklı dövüş) serisindeki bu tümü yeni girişte hiddetli kahramanlar Kuni ve Riki yakalanmış ve bunun hesabını sormak güçlü kız arkadaşları Kyoko ve Misako'ya kalmış.
 
Şehirde, ister tek başına ister yerel eşli oyunda bir arkadaşınla, yumruk atarak ve vuruşarak ilerlerken yeni beceriler kazanacak, takviyeler yükleyecek, bir dizi silah kullanacak ve kötü çocukların korkudan altına yapacağı özel saldırıların, atışların ve kombinasyonların cephaneliğini salı verebileceksin tümü 16-bit tarzda.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Xbox One Retro Nintendo Switch PC
Monster Hunter Rise için PC Çıkış Fragmanı Yayınlandı Nobody Saves the World 18 Ocak'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
River City Girls ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız