Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risk of Rain 2 için Ücretli Genişlemeler Planlanıyor

 
Çok oyunculu roguelike oyunu Risk of Rain 2 geçtiğimiz ay PC'de erken erişimden çıktı ve konsollarda da bu sonbaharda tam sürüme geçecek.

Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Hopoo Games, oyun için olan gelecek planlarından bahsetti.

İlk olarak, tüm oyuncular için son bir ücretsiz içerik güncellemesi yayınlanacak. Çıkış tarihi ve içeriği henüz açıklanmadı fakat bu güncelleme daha önce kesmek zorunda kaldıkları içerikleri tamamlayacak ve oyunculardan gelen geri bildirimleri uygulayacak.

Ardından ücretli genişleme paketi modeline geçiliyor. Hopoo Games, yılda bir veya iki genişleme paketi yayınlamayı planlıyor ve her birinin boyutu, birden fazla içerik güncellemesi kadar büyük olacak.

Hopoo Games tarafından belirtilene göre, ücretli genişleme paketi modeli ekibe yeni katılacak personelin maaşının ödenmesine ve konsollardaki portun masrafının karşılanmasına yardımcı olacak. Ayrıca yeni içeriklerle oyuncuların oyuna olan ilgisinin kaybolmamasının sağlanacağı umut ediliyor.

Hata düzeltmeleri, iyileştirmeler, değişiklikler ve denge ayarlamaları gibi güncellemeler ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Risk of Rain 2 Gearbox Publishing Hopoo Games çok oyunculu roguelike
Origin'in İsmi 'EA Masaüstü Uygulaması' Olarak Değiştiriliyor Amazon Prime Türkiye'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risk of Rain 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız