Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Ronin Ön Siparişlere Açıldı: İşte Türkiye Fiyatı

 
 
Team Ninja tarafından geliştirilme aşamasında bulunan Samuray temalı aksiyon macera oyunu, yakın zamanda PlayStation 5 konsoluna özel olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. 22 Mart 2024 tarihinde Türkçe dil desteği ile beraber bizlere sunulmak istenen bu yapımın aynı zamanda ön siparişleri şu anda açık durumda.
 
Samuray temalı yeni bir deneyim geliyor 
 
 
 
Rise of the Ronin, PlayStation Store üzerinden oyunculara sunulmayı bekliyor. Oyunun Türkiye fiyatının 1.499 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkacağını doğrulayabiliyoruz. Şu anda ön siparişleri açık olan bu oyuna satın alabilir ve beklemeye koyabilirsiniz.
 
Diğer taraftan oyunun başka bir sürümü bulunuyor. Bu sürümün içerisinde tam oyun, çift kılıç, ninja sopası ve daha fazlası yer alıyor. Dijital Deluxe sürümü olarak karşımıza çıkan bu paketin fiyatı ise 1.699 Türk lirası.
 
Oyunun Avrupa fiyatı 80 Euro olarak karşımıza çıkarken ülkemizde bu oyunun 1.499 Türk lirasına satışta olduğuna göre, yerel bir fiyatlandırma söz konusu.
 
Son fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rise of the Ronin
Persona 5 Serisi 10 Milyon Satışa Ulaştı Atomic Heart: Trapped in Limbo Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.12.2023 12:32:51

0
Türkçe desteği ve souls oyunu olduğundan %70 gibi bir indirim gelirse ya da o ay plus verirse plus 1 aylık plus üyeliği alıp oynayabilirim.Tabi bu iki yıl alabileceğinden hala oyun oynuyabiliyorsamı da ekleyeyim.

Philipp_Plein

16.12.2023 08:40:04

0
Time ex gibi duruyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız