Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ridley Scott'un Yeni Dizisi Raised By Wolves'tan Fragman Paylaşıldı

 
Alien, Blade Runner, The Martian ve Gladiator gibi filmlerin yönetmeni olan başarılı isim Ridley Scott'un yeni dizisi Raised By Wolves'tan fragman paylaşıldı.
 
Bilim kurgu türündeki dizi 3 Eylül'de HBO Max'te yayınlanacak. Raised By Wolves, dünyanın yok olduğu ve androidlerin çocukları yetiştirdiği bir gelecekte geçiyor.
 
Dizinin yapımcılığını ve yönetmenliğini Ridley Scott üstleniyor. Yaratıcılığını ise Prisoner filminin senaristi Aaron Guzikowski üstleniyor.
 
Oyuncu kadrosunda ise Jordan Loughran, Ethan Hazzard, Winta McGrath, Aasiya Shah, Ivy Wong ve Loulou Taylor bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Raised By Wolves oyuncular ne zaman yönetmen türü fragman yayın tarihi ridley scott dizi bilim kurgu
Başrollerinde Keanu Reeves ve Alex Winter'ın Olduğu Bill and Ted 3'ün Yayın Tarihi Tekrar Değişti Haftalık Oyun Önerisi 18: Fall Guys: Ultimate Knockout
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

6.8.2020 21:35:51

0
Ridley Scott'ı geçtim de sırf Travis Fimmel'den (Ragnar :D ) dolayı bile hype yaptım diziye. Scott da bilim kurgu alanında yine bizi ele geçirecek gibi duruyor. Umarım güzel çıkar.

mczaga

6.8.2020 20:44:32

0
HBO gene esir edecek bizi gözüküyor G:O:T gibi yapmasınlar da .

mehmetalpertr

6.8.2020 19:52:17

0
ilginç bir diziye benziyor not alayım bunu... sağolun haber için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız