Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ridge Racer Vita'dan Yeni Video

Grafikler Vita ekranında daha iyi görünecektir
      Eğer Palystation Vita'nın çıkış oyunlarından birisi Ridge Racer olmasaydı sanırım çok şaşırırdık. Namco Bandai hemen hemen her konsolun çıkışına mutlaka bir Ridge Racer yetiştirmeyi başarıyor.
 
     17 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkacak olan Playstation Vita ile birlikte "Ridge Racer Vita" da raflardaki yerini alacak. Batılı oyuncuların da bu oyunu ilk günden satın alma şansını yakalayacağını belirtelim.
 
     Daha önce bir teaser video yayınlayan Namco Bandai şimdi daha ayrıntılı bir video ile karşımızda. Bu videoda oyun içi yarış sahnelerine de rastlıyoruz. Grafikler bir çıkış oyununa göre fean sayılmaz, eminim konsol için ileride çok daha iyi grafikli yarış oyunlarıı çıkacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ridge Racer Vita Yarış Namco Bandai Sony Playstation
Starhawk Özel Betası 22 Kasım'da Başlıyor Theatrhythm Final Fantasy'ye DLC Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F97E00D06

22.11.2011 20:03:04

0
Ya yeni nesil konsollarda konsol seçerken şuna bakıcaksın, böyle berbat oyunlar oynamak istiyorum benden adam olmaz dersen vita alcan ben iyice aştım kendimi iğrenç bir yapılı, oyunları flaş oyununa benzeyen bi konsol istiyorum diyosan 3ds alcan. Ama ii konsolunda avantajları var yani yok diğil Bak birinde göz yoran berbat hani şu cipslerden çıkan şeffaf görüntüye benzeyen 3 boyut fonksyonu ve internet tarayıcısını beklemek için aldıktan aylarca bekleme seçeneği, bunun yanında her şeyi update ile getirip elinizdeki cihazın tam bir fiyasko olduğunu hatırlatan bir cihaz.. Özellikle hayatım boyunca (n64, gameboy, wii, ateri) derken maryodan maymunun yeni oyunları falan. Diğerinde de muhteşem fonksyonlar her yerine tuş dokunmatik ekran yani oyunu oynarken o parmaklarınız felç geçiricek bişeylere daha basıcam diye, zaten içine çıkacak oyunlar gösteriş filan diyorsanız. Hele olası rpg ve finalfantazi saldırısına uğramaktan korkmuyorsanız. Off sıkıldım psn şifremi unuttum bu nebiçim hayat alacağım konsola hakaret ediyorum lanet olsun.

blizzard3

19.11.2011 17:45:33

0
vete uncharted dısında diğer oyunları bende dandik buldum

theodorus321

19.11.2011 16:08:13

0
nintendonun gameboy gibi bir el konsolu var ve hala diğer el konsolları nintendoyu geçyor ya şaşyorum

BSC Misafiri

19.11.2011 15:35:13

-1
3ds ye laf atanlar çokmu über acaba bu konsol, bence fiyatının adamı değil 3ds herzaman daha eğlenceli olacaktır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ridge Racer Vita
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız