Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Return to Monkey Island Mobil Cihazlara Geliyor

 
 
Yayıncılığını Devolver Digital geliştiriciliğini ise Terrible Toybox'un üstlendiği point and click macera oyunu Return to Monkey Island, 27 Temmuz'da iOS ve Android için geliyor. Return to Monkey Island ilk olarak 19 Eylül 2022'de Switch ve Steam üzerinden PC için ardından 8 Kasım 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürüldü.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
 
 
Serinin yaratıcısı Ron Gilbert'ın beklenmedik ve heyecan verici dönüşüyle beraber macera oyunlarının hikayesi Return to Monkey Island ile devam ediyor. The Secret of Monkey Island ve Monkey Island 2: LeChuck's Revenge'in hikayesini devam ettiren oyunda yeni maceralar bizleri bekliyor.
 
Lucasfilm Games iş birliğiyle geliştirilen Return to Monkey Island oyununda imlece dayalı oynanış, farklı adalarda maceralar ve ayrıca Terror Island ve dondurucu Brrr Muda gibi keşfedilmemiş diyarlar bulunuyor. Oyun şu anda Steam'de yaz indirimleri kapsamında 164,50 TL'den satışta yer alıyor.
 
Mobil cihazlar için fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera Return to Monkey Island
Tango Gameworks'ten Hi-Fi RUSH: Arcade Mücadelesi! Güncellemesi Çıktı! Payday 3 için Beta Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Return to Monkey Island
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız