Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resistance: Burning Skies için Ücretsiz Uygulama

FPS tutkunlarını sabırsızlandıran bir yapım.
 
     PS Vita'nın merakla beklenen oyunları arasında bulunan Resistance: Burning Skies, 30 Mayıs 2012 tarihinde çıkışını yapacak. Bir itfaye erinin, dünyayı istila eden Chimera'lara karşı tek başına mücadelesini konu alan oyunda, New York şehrini insanlığa yeniden kazandırmanın yollarını arayacağız.

     Resistance: Burning Skies oyunu ilgi çeken hikayesi ve çoklu oyunculu moduyla kendi başına bir oyun olsa da, PS Vita'nın arka kamerası kullanarak Augmented Reality (Artırılmış Gerçekçilik) teknolojisine sahip bir yan uygulama kullanıcıya sunulmak üzere hazırlanıyor.

     Aşağıdaki oynatıcıda, IGN Genel Yayın Yönetmeni Greg Miller, iPhone ekranına kattığı bir AR Kartı sayesinde Resistance: Burning Skies uygulamasından kısa bir sunum gösteriyor. Uygulamanın nasıl ve ne şekilde çalışacağı henüz netlik kazanmamış olsa da, tamamen ücretsiz olup, oyundaki eğlence unsurlarını gerçek hayata aktaracağını söyleyebiliriz.

     Aklımıza takılan konu ise, uygulamanın gerçekten de AR Kartlarına ihtiyaç duyup duymayacağı. Bakınız ikinci oynatıcıdaki videoda AR Kartları kullanılmıyor.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
Resistance Burning Skies Resistance Burning Skies Nihilistic Software Sony PlayStation Vita FPS
Wrecked: Revenge Revisited Piyasaya Çıktı King Arthur II Bu Hafta İçinde Steam'de İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

VirgilSollozzo

5.4.2012 00:06:35

0
Online manager a da,avatar'a da katilmiyorum Resistance konusunda. Piyasa hikaye olarak bayatlamis tonla oyunla dolu iken Resistance oyunlari hizir gibi yetismistir bence oyun dunyasina.En buyuk sanssizliklari COD,BFgibi oyunlarin altin caglarini yasadiklari doneme denk gelmeleridir bence.Yoksa hem hikaye modu olarak,hem de coklu oynayici olarak Resistance gercekten farkli oyundur. Burning skies goruntu acisindan oyunculara pek birsey veremeyecekmis gibi duruyor.?.R1 Fall of Man de oyleydi.Ayrica Hikaye olarak da orjinal R serisinden farkli olacak anlasilan.Resisntance Retrubition da oyleydi..Su orjinal oyunlarin Spin-off larini neden handheld'lere cikarir,cihaza uvey evlat muamelesi yaparlar hic anlamam.. Yine de oyunu alip oynayacagim..Multiplayer modu olursa cok daha iyi olur cunku Vita'da FPS ye birsekilde alismak lazim. Guzel oyun olur insallah

OnLiNe MaNaGeR

2.4.2012 18:33:34

0
Balta veya herhangi bir silah ile düşmanı vurduğumuzda o oluşan iğrenç parçalanma görseli. Fizik motoru kullanmaya zahmet etmemişler. Ayrıca silahın üzerine hiç ışık düşmüyor.

Opricnik

2.4.2012 18:22:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR Ben kötü deyince tabi oyun kötü olmuyor. Ama nedenlerini de yazıyorum. Mesela Uncharted:Golden başta iyi gözüksede sürekli engel sürekli engel bir süre sonra çok sıkmaya başlıyor. Bazı adamların da anca 2 roket mermisi ile ölmesi de çok gerçek dışı. Bu iki aktör yüzünden oyun uzun gibi gözüküyor. Unit 13 sır MP odaklı çoğu aşaması aynı map üzerinde geçen bir oyun. Network Pass almadan oynanası bir oyun değil
Network passle konunun ne alakası var Ki?

avatar78

1.4.2012 21:26:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 @OnLiNe MaNaGeR Benimle beraber yaşamadığın için aldığım ya da almadığım oyunları nerden bileceksin.Sen bir oyun beğenmedin diye, o oyunu kötü mü sayacağız.Sen mi belirliyorsun oyunların kötü olup olmadığını.Aldığım oyunlara gelecek olursak, fifa ,motorstorm,stardust ve escape plan.Uncharted ve unit13'ün demolarını oynadım.Demolarınndan benim için kötü izlenimi yaratmadı.Özellikle unit 13(sonuçta bu oyundan ne kadar hikaye bekleyebilirsin ki) oynanış olarak bekleneni fazlasıyla verdi.Dediğim gibi kötüoyunları sen belirlemiyorsun.Sen beğenmedin diye herkes beğenmiyecek diye bir kaide yok.720p kamera videoları izleyip ahkam kesme olayını tam anlayamadım.Resistance serisinin tüm oyunlarını oynadım.Ve büyük bir zevklen bitirdim.Silah çeşitliği,kolay oynanışı,farklı bir konusuyla gayet de kaliteli bir oyundur.O burun kıvırdığınız notları tek bir site vermiyor.50'nin üzerinde sitenin ortalaması onlar.He sen beğenmezsin saygı duyarız, ama kötü dersen orda dur derim.avatar78 nickli arkadaşın sana katılmasını da normal karşılıyorum.Sonuçta bana cevap veremediği için, bir destekçi bulup kendini haklı göstermeye çalışıyor.Halbuki sadece ben, bir oyunu oynamadan kötü olduğunu söyleyemezsin demiştim haklı olarak.Zaten kendisi ps3'de ki resistancelarda multi olduğundan bihaber bir arkadaş..Yani oyunu adam hiç oynamamış bile.Ama direk kötü ilan etti.Bizim çevre derken neyi kastettin.Senin çevre elite bir grup mu?Kimmiş bu editörler merak ettim.Ve bu mantıklan herkesin tekrar ediyorum HERKES'in bu oyunu sevmediğinden bahsettin.Allahınızı kitabınızı severseniz bu nasıl bir mantıktır.Biri bunu bana açıklasın.
Yorumum uzun olduğundan spoiler içine aldım, işgal etmeyelim forumu. [spoiler=3588310546]Yazımı doğru okumuyorsun öncelikle. Sonunda yazan şey "tabi bu sadece herkesin sevmediğini kanıtlıyor". Buradan iki anlam çıkıyor ya "herkes sevmiyor" ya da "herkes sevmiyor ama seven kısım da var". Demek istediğim ikincisiydi. Onca yazdığım şey ikinci anlamı destekliyordu zaten. Online Manager haksız bir açıklama yapsa desteklemezdim. Sana cevap veremedim değil, niye veremeyeyim? Burning Skies'ı en başından beri takip ediyorum. Gamescom'da yayınlandığında kulübe ilk incelemeyi yapan da bendim-yayınlandıktan 1 gün sonra. Kulüpte de büyük tartışmalar yaşadık. Yapmayın şu oyunu göklere falan çıkartmayın. Resistance 3'e lafım yok, bir onu gördüm ama bu oyunu sevmedim. Ha oynanış olarak Vita'nın ilk fps'si, belki ilk olması sayesinde bir şeyler hak ediyor, ancak benim gözümde kenarda Uncharted:GA gibi kalite hikayeli bir yapım varken bir hiç. Hikayesi varsa reklam olarak yapılmalı. Resistance 3'ün nasıl yapıldıysa Burning Skies'ın da o kadar yapılmalı. Bir şey daha belirteyim, Burning Skies'ın yapımcısı diğer Resistance'ın yapımcılarından farklı: Nihilistic Software. Yaptığı oyunlara bakarsanız öyle çok hardcore bir oyun yoktur. Bana göre Vita'ya bir Resistance yapılmalı dendi ve bir firma birinci parti yapılıp apar topar oyunu hazırlatmaya başladılar. Bu fikrimi kanıtlayan bir şey daha: Killzone. Killzone'a ilk başlayan Studio Cambridge iken oyunun dandik olacağını görüp-NGP videosu- Guerilla'ya teslim ettiler; yoksa Killzone'un kaderi de burada kötü bir şekilde eleştiri alması olacaktı. Adam hiç oyunu oynamadı, trailer'larını sevmedi, gameplay'inde çok hata gördü. PS3'teki Resistance'lere bakmadı; çünkü Vita için yapımcı farklıydı, ps3'teki versiyonda multi olsa bile Vita'da olacağı garanti değildi, hatta çıkmazdı bile, çünkü o küçük bir firmaydı. Beni mantıksız olarak görmen bile bir hata iken bu kadar ağır eleştirmen çok yanlış GT_55. O editörlerin de ismi önemli mi? Ne yapacaksın öğrendiğinde? Gidip "sen bu oyunu nasıl sevmezsin, senden eleştirmen mi olur?" diyeceksin. Ben de onlar gibi düşünüyorum ve tek değilim. Beni bir oyunun trailer'ını izleyip de buraya gelip konuşanlardan basit biri zannetme. Bu eleştirimi yapıyorsam Resistance'ı en başından beri takip edip diğerleriyle karşılaştırmışımdır. [/spoiler]

OnLiNe MaNaGeR

1.4.2012 03:27:02

0
Ben kötü deyince tabi oyun kötü olmuyor. Ama nedenlerini de yazıyorum. Mesela Uncharted:Golden başta iyi gözüksede sürekli engel sürekli engel bir süre sonra çok sıkmaya başlıyor. Bazı adamların da anca 2 roket mermisi ile ölmesi de çok gerçek dışı. Bu iki aktör yüzünden oyun uzun gibi gözüküyor. Unit 13 sır MP odaklı çoğu aşaması aynı map üzerinde geçen bir oyun. Network Pass almadan oynanası bir oyun değil

GT_55

1.4.2012 02:18:25

-1
@OnLiNe MaNaGeR Benimle beraber yaşamadığın için aldığım ya da almadığım oyunları nerden bileceksin.Sen bir oyun beğenmedin diye, o oyunu kötü mü sayacağız.Sen mi belirliyorsun oyunların kötü olup olmadığını.Aldığım oyunlara gelecek olursak, fifa ,motorstorm,stardust ve escape plan.Uncharted ve unit13'ün demolarını oynadım.Demolarınndan benim için kötü izlenimi yaratmadı.Özellikle unit 13(sonuçta bu oyundan ne kadar hikaye bekleyebilirsin ki) oynanış olarak bekleneni fazlasıyla verdi.Dediğim gibi kötüoyunları sen belirlemiyorsun.Sen beğenmedin diye herkes beğenmiyecek diye bir kaide yok.720p kamera videoları izleyip ahkam kesme olayını tam anlayamadım.Resistance serisinin tüm oyunlarını oynadım.Ve büyük bir zevklen bitirdim.Silah çeşitliği,kolay oynanışı,farklı bir konusuyla gayet de kaliteli bir oyundur.O burun kıvırdığınız notları tek bir site vermiyor.50'nin üzerinde sitenin ortalaması onlar.He sen beğenmezsin saygı duyarız, ama kötü dersen orda dur derim.avatar78 nickli arkadaşın sana katılmasını da normal karşılıyorum.Sonuçta bana cevap veremediği için, bir destekçi bulup kendini haklı göstermeye çalışıyor.Halbuki sadece ben, bir oyunu oynamadan kötü olduğunu söyleyemezsin demiştim haklı olarak.Zaten kendisi ps3'de ki resistancelarda multi olduğundan bihaber bir arkadaş..Yani oyunu adam hiç oynamamış bile.Ama direk kötü ilan etti.Bizim çevre derken neyi kastettin.Senin çevre elite bir grup mu?Kimmiş bu editörler merak ettim.Ve bu mantıklan herkesin tekrar ediyorum HERKES'in bu oyunu sevmediğinden bahsettin.Allahınızı kitabınızı severseniz bu nasıl bir mantıktır.Biri bunu bana açıklasın.

OnLiNe MaNaGeR

31.3.2012 23:00:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Katılıyorum arkadaşım. Resistance serisi 90'ın aşağısında not almaz; lakin bizim çevrede de hiç beğenilmez. Tanıdığım çok editör vardır bu puanlamaya anlam veremeyen. Tabi bu ancak Resistance'ı herkesin sevmediğini kanıtlıyor.
Silahlarda geri tepme yok hocam. Kurşunlar lazer ışını gibi gidiyor. Hel bir de termal bir silah var ki duvarın arkasındaki düşmanları gösteriyor ve zaten geri tepme olmayan silahınla duvar muvar dinlemeyen lazerinle tak tak indiriyorsun. Ayrıca oyun bu haliyle bile çok zor , ayarlıyamamışlar hiç. Düşman 3 kurşunla öldürüyor. Sanki başımıza Ghost Recon

avatar78

31.3.2012 22:43:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Allah aşkına ya hangi Vita oyunlarını aldın da oyunları savunma moduna giriyorsun ? Unit 13 alan benim Uncharted alan benim hatta GOW PSP indirip deneyen benim ama söyleyince de kötü oluyoruz. Hepsini de kötüledim Rayman Origins dışında. Gayet de doğal kötü olmaları , yeni konsol ve her yeni çıkan konsol gibi en başta çıkan oyunları kötü olacak. 720p kamera çekimi video izleyip ahkam kesiyorsunuz. PS3'de böyleydi , çıkış oyunları hep 45-50 puan civarıydı.
Katılıyorum arkadaşım. Resistance serisi 90'ın aşağısında not almaz; lakin bizim çevrede de hiç beğenilmez. Tanıdığım çok editör vardır bu puanlamaya anlam veremeyen. Tabi bu ancak Resistance'ı herkesin sevmediğini kanıtlıyor.

OnLiNe MaNaGeR

31.3.2012 22:31:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Zaten sana gore cikan tum oyunlar rezalet.Ne hikmetse bu rezalet serinin not ortalamasi 90'dan asagi degil.Sen soylesene, artik oyun oynamaktan zevk almiyorum diye.
Allah aşkına ya hangi Vita oyunlarını aldın da oyunları savunma moduna giriyorsun ? Unit 13 alan benim Uncharted alan benim hatta GOW PSP indirip deneyen benim ama söyleyince de kötü oluyoruz. Hepsini de kötüledim Rayman Origins dışında. Gayet de doğal kötü olmaları , yeni konsol ve her yeni çıkan konsol gibi en başta çıkan oyunları kötü olacak. 720p kamera çekimi video izleyip ahkam kesiyorsunuz. PS3'de böyleydi , çıkış oyunları hep 45-50 puan civarıydı.

GT_55

31.3.2012 21:50:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR İlk 3 oyunu rezaletti neden gereksiz yere kasıyorsunuz ki ? İlk 3 oyunu senaryo yoksunuydu neden son çıkanı iyi olsun yani
Zaten sana gore cikan tum oyunlar rezalet.Ne hikmetse bu rezalet serinin not ortalamasi 90'dan asagi degil.Sen soylesene, artik oyun oynamaktan zevk almiyorum diye.

OnLiNe MaNaGeR

31.3.2012 19:17:05

0
İlk 3 oyunu rezaletti neden gereksiz yere kasıyorsunuz ki ? İlk 3 oyunu senaryo yoksunuydu neden son çıkanı iyi olsun yani

GT_55

31.3.2012 16:28:18

0
Oyunu oynamadan,hikayesini trailerden bilemezsin.Şu ana kadar çıkan oyunların hiçbirinde, trailerda hikaye tanımı yapamayız.Önce oyun çıksın, oynayalım ondan sonra karar veririz.

avatar78

31.3.2012 13:01:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Skaty. Multiplayer olacak %90 ihtimalle.
Ben de öyle sanıyorum, bir trailer'da canavarların üstlerinde nickleri yazıyordu. Hala multiplayer'ın duyurulmamış olması şaşırtıcı. Vita'nın online fonksiyonlarında bir sorun olabilir demiştim. Bakarız da bir güncelleme ile 5-6 oyuna multiplayer duyurulursa şaşırmam. Ancak şu an için oyunun boş olduğunu düşünüyorum. @GT_55, bir oyuncu olarak trailer'ları izleyerek oyunun Resistance 3'teki gibi bir hikayesi olmadığını gördüm-R3'te olduğunu da trailer'larından ve gameplay'lerinden öğrendim. Eğer varsa ve bunu reklam yapmıyorlarsa yine kaybeden onlar olacaktır. Ancak reklamı yapılırdı sanıyorum.

Skaty.

31.3.2012 12:15:34

0
Multiplayer olacak %90 ihtimalle.

GT_55

31.3.2012 11:02:15

-1
Oyunu oynayip, bitirdin mi?

avatar78

30.3.2012 20:04:34

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Daha oyunu oynamadan kotu ilan etmek, el insaf ya.
Oynanışa lafım yok dostum, güzel veya kötü, en baştan kaybediyor. -Bakın hikayesi çok dandik duruyor Resistance 3'e göre. En başta ne bir sinematik var ne de hikayenin anlatımı. -Multiplayer'ı yok diye biliyoruz. Öyle ki, eğer hikayesi çok tutucu olmazsa ve multiplayer'ı yoksa benim gözümde sıfırdır. Haydi multiplayer'ı olsa 1-2 ay oynarım şu oyunu ama, o da yok.

OnLiNe MaNaGeR

30.3.2012 02:26:51

+1
Nedir bu arttırılmış gerçekçilik saçmalığı ne bu abartı ? Zaten bu oyunlarda co-op yüzünden kaç oyunun senaryosunu öldürdüler. O da yetmedi Move ile kaç oyun baltalandı. Single Player süreleri 5 saate düştü. Şimdi de başımıza bu çıktı. Neymiş efendim arka fonda koltuk takımımızı görebilecekmişiz. Saçmalığa bakın ağlayın o zaman nerede kalıyor atmosfer denilen şey.

E_Aydin35

29.3.2012 15:32:30

0
Ücretsiz olması ve arttırılmış gerçekçilik içermesi çok iyi özellik hem senaryoda güzelmiş,hayırlı uğurlu olsun :D

GT_55

29.3.2012 11:32:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: avatar78 Kötü bir oyun zaten, AR'ıyla mı sıyrılacak?
Daha oyunu oynamadan kotu ilan etmek, el insaf ya.

BSC Misafiri

28.3.2012 23:15:13

0
2. video sadece reklam amaclı öle bişey yok(en azından o kadar detaylı ve yağ gibi akıcı(heykelli yer için konuşuyorum)) ama reality fighter gerçek resistance gerçek sadece o yer gerçek vita deneyimini göstermiyor

avatar78

28.3.2012 22:36:55

-2
Kötü bir oyun zaten, AR'ıyla mı sıyrılacak?

SturdyHead

28.3.2012 21:38:42

0
Gereksiz bir şey. Senaryoya odaklansınlar
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance: Burning Skies
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız