Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Outbreak Yeniden Dirildi!

 
   Çıktığı dönemde bazı Resident Evil tutkunları tarafından eleştirilmiş olsa da bir yan senaryo oyunu olarak hikayesi, oluşturduğu karakterleri ve oyun işleyişiyle (ömür törpüsü kapı yükleme sürelerini bir kenara bırakırsak) seriye farklı bir ivme kazandırmayı başaran ve takım oyununa dayalı online bir yapıyla çıkagelen PlayStation 2 oyunları Resident Evil: Outbreak ve Resident Evil: Outbreak File 2, Japonya'da yeniden faaliyete geçti!
 
   Oyunun sıkı hayranları tarafından yapılan çalışmayla, uzun süre önce resmi desteğin kesildiği online sunucuların yerini şimdi hayranların destek vererek oluşturdukları özel sunucular alıyor. Çalışmayı gerçekleştiren ekip oyunun Avrupa ve Amerika sürümleri için olası sunucu çalışmaları için şu yorumda bulundu
 
 " Her ne kadar oyunun Amerika/Avrupa sürümlerini çalıştıracak sunucular açabilecek konumda olsak da oyunların online altyapısı için kullanılan kodlama yöntemi farklı ve batı sürümleri SNAP servisini kullanırken biz KDDI kullanıyoruz. Bu farklılığı ortadan kaldırmak zor ve büyük vakit isteyen bir iş."
 
   Bahsi geçen özel sunucular emulator üzerinden çalıştırılacak ancak organizatörler korsana kesinlikle göz açtırmamayı öncelikli hedef seçmiş durumdalar. Keşke Capcom, online oyunların altın çağını yaşadığı bir dönemde co-op anlayışın önemli bir yer edindiği Outbreak serisine bir yenisini geçtiğimiz nesle kazandırsaydı. Kim bilir belki yeni nesilde bol çatlamalı patlamalı Resident Evil oyunlarından vazgeçerek kendi kimliğine yakın bir oyunla çıkagelirler...

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Resident Evil outbreak outbreak file 2 online japonya capcom
Forbes: 2014'ün Faciası, The Elder Scrolls Online Star Citizen 36 Milyon Doları da Devirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

7.1.2014 05:35:33

0
RE: OutBreak 2 NTSC/j ver. sahipseniz http://www.obsrv.org/index.php sitesine üye olup aldınız üyelikle OutBreak 2 oyun içinde network play, üyeliği yazıp online oynayabiliniyormuş... PCSX2 emulatör üzerinde RE: OutBreak 2 NTSC/j online oynanıyormuş oyunu DNAS patch yapmanız gerekiyor. Gerisini siz araştırın Sağlam Ps2 varsa orj. OutBreak 2 NTSC/j ver bulmanız zor, oyunu 1 şekilde temin edinin, dnas patch yapın DVD'ye yazın 1 deneyin, USB bellek yada HDD boot etmeyi biliyorsanız oda olur.. online oynayanların çoğuda NTSC/j DNAS patch yapmışdır Ekleme: RE: OutBreak 2 NTSC/j online için hazır DNAS patch yapılmış hali bazı kaynaklarda mevcut..

BlackBeasT

6.1.2014 14:10:03

+1
Capcom artık eski RE hayranları yaşlandı demekten vazgeçsede RE7 ile bizleri şaşırtsa... RE:outbreak yıldızı parlayan oyundu Ana karakterler RE serisi ile dünyayı kurtarırken, Sıradan insanları yöneterek hayata kalma için mücadelesini veriyorduk. Capcom L4D benzeri Operation Raccoon City için para harcamak yerine Outbreak 3 ile ana karakterleri oyuna dahil edecekti, ellerin altında hazır bekleyen L4D benzeri oyun zaten vardı.. Tabiri yerinde ise oyunlarda zombileri RE tanıdık, şimdilerde her oyunda zombie var. RE'de zombie kalmadı

OldGamers86

6.1.2014 07:06:37

0
Oyun güzeldi ama bildiğim kadarı ile doğru düzgün bir senaryosu da yoktu. Yan görevcikler tarzında bir ilerlemesi vardı.

resh_aykut

6.1.2014 00:51:02

0
Outbreak serisi Resident evil 'ın en gerçekçi ve zorlayıcı ara oyunlarından biridir. Eleştirilmesinin sebebi ana karakterlerin olmaması . Bu biraz da fan çirkefliği ile alakalı bir durum .Ha eleştirilecekse NPC lerin yapay zekalarının kötü olması eleştirilebilir bir de kapı yüklemeleri - ps2 zamanında anca bu kadar dedirtiyor benim başımı çok da ağrıtan bir konu değildi bu açıkçası , oyun zaten online tabanlı olarak tasarlandığı için yapay zekanın da çok ön plana çıkmasına gerek yok zombiler yeterince akıllıydı zaten.- Koskoca şehirde bir tek ana karakterler yoktu . Hayatta kalmaya çalışan insanların açısından anlatarak farklı bir tat getirdi kesinlikle seriye. Duygusal açıdan yoğun ve tamamen takım çalışması yaparak hayatta kalınması gereken bir oyundu. . Ps2 zamanında online oynayamamıştık bunu ne yazık ki . Operation Raccoon city saçmalığı yerine Outbreak HD ya da bir file 3 getirselerdi daha iyi olurdu eminim . İnsanların burnunda yıllardır oldshcool resident evil , eski kamera açısı ve raccoon city tütüyor. Resident evil 7 yerine yeni jenerasyon için outbreak gelmesi çok çok iyi olur . Emulator baya karışık ve uğraştırıcı zaten online serwerlara bağlanabilmek için orj versiyon almak gerekiyormuş . Şimdi kim gidip bulacak ntscj outbreak file 2 . Outbreak serisinin bende yeri çok ayrıdır . Zamanında yeni jenerasyon için bring back outbreak adlı bir destek video su yapmıştım.(o zamanlar için belki ps3 xbox a çıkar demiştik...) Raccoon city yi tekrardan görmek insanın tüylerini diken diken ediyor. Capcom un git gide battığı ortada ne yapacağı belli değil ama benim arzum yeni bir outbreak oyunu yönündeydi her zaman .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Operation Raccoon City
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız