Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 1 için Fan Yapımı Unreal Engine 5 Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'RE Biohazard', ilk Resident Evil oyununun Unreal Engine 5 sürümü için yeni bir video yayınladı. Yeniden yapım olarak karşımıza çıkan bu sürümün oynanış videosu hayranları memnun edecek seviyede görünüyor. 4 dakikalık bir süreyi kapsayan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Fragman içerisinde oynanış görüntüleri aktarılıyor
 
 
 
RE Biohazard adlı kanal tarafından yayınlanan bu videoda çok sayıda ortam ve düşman karşımıza çıkıyor. Burada Avcıları ve Dev Yılanı görebiliyoruz. Ayrıca savaş mekaniklerinin de gayet tatmin edici bir seviyede olduğu belirtiliyor. Bu yeniden yapım oyuncular genel olarak beğenildi.
 
Bunun dışında videodan da görebileceğiniz gibi üçüncü şahıs ve sabit kamera görünümü arasında seçim yapılabiliyor. Oyuncular sabit kamera açılarına sahip eski oyunları oynamakta gerçekten zorlanıyor. Dolayısıyla bu tarz geçişler büyük kolaylık sağlıyor. 
 
Son olarak bu demonun yayınlanıp yayınlanmayacağı şu an için belli değil. Ayrıca herhangi bir çıkış tarihi de bulunmuyor.
 
İşte görüntüler
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Resident Evil Resident Remake Resident Evil HD Remastered Korku PS4 Xbox One Macera PC Xbox 360 PS3
Marvel’s Spider-Man 2 Çok Satmaya Devam Ediyor: 5 Milyon'u Aştı! Arc Raiders için Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.11.2023 11:52:21

0
"Oyuncular sabit kamera açılarına sahip eski oyunları oynarken zorlanıyor" o zaman oyuncu değillermiş demek ki...

BSC Misafiri

11.11.2023 11:52:13

0
Genel olarak unreal de render edilmiş footage lar bir gameplay miş gibi servis ediliyor.

gokuba

11.11.2023 11:27:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Bayağı emek verilmiş ama Capcom bu fan yapımı projeyi yayınlamalarına izin vermez. İlk başta RE2 içinde böyle bir proje vardı sonrasında Capcom fan yapımı projeyi iptal edip kendisi remake yaptı ve paranın dibine vurdu.
Kendi yaptığı Re2 remake seriye hiç yakışmayan aceleye getirilmiş bir şeydi, adamlar o kadar yapımla uğraşmak istemiyorlardı ki, sağda soldaki sürekli sarı bantla bağlanmış kasalar görüyordunuz, kopyala yapıştırla millete bir şeyler yedirdiler. İnsan hikayeyi biraz derinleştirir bira emek verir, berbat ettiler.

BSC Misafiri

10.11.2023 21:35:06

+1
şu ana dek yapılmış en iyi oyun..

BSC Misafiri

10.11.2023 21:35:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Bayağı emek verilmiş ama Capcom bu fan yapımı projeyi yayınlamalarına izin vermez. İlk başta RE2 içinde böyle bir proje vardı sonrasında Capcom fan yapımı projeyi iptal edip kendisi remake yaptı ve paranın dibine vurdu.
Tam bunu yazacaktım ben de . Daymare isimli oyun da sözde Resident evil 2 ya da 4 remake'i olacaktı unreal enginede fan yapımı. Capcom izin vermedi ekip de kendilerince uyarlayıp çıkarttı oyunu. Bu tarz projeler genelde ya oyun motorunu öğrenmek için yapılmış bireysel projelerdir ki youtubede Resident evil unreal engine furyasını rodlima başlatmıştır. https://www.youtube.com/watch?v=8m9XxfIBQYs o da herhangi bir projesini yayınlayamadı. En sonunda kendine has hikayeli başka bir oyun çıkarttı. Ya da bakın ben bunları yapabiliyorum diye kendini gösterme çalışmalarıdır.

xXBerkanXxD

10.11.2023 16:28:42

+2
Bayağı emek verilmiş ama Capcom bu fan yapımı projeyi yayınlamalarına izin vermez. İlk başta RE2 içinde böyle bir proje vardı sonrasında Capcom fan yapımı projeyi iptal edip kendisi remake yaptı ve paranın dibine vurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil HD Remastered ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız