Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Republique PC İçin de Duyuruldu


     Geçtiğimiz günlerde bir Kickstarter kampanyasıyla tanıştığımız, HALO, Metal Gear Solid ve FEAR serisinin yapımcılarını içeren Camouflaj isimli stüdyonun ilk çalışması Republique, PC için de duyuruldu.
 
     Aksiyondan çok gizlilik unsuruna önem verilen Republique, ilk olarak iOS platformları için duyurulmuştu. Sonradan yapılan değişikliğe göre Republique, hedefin aşılması halinde PC ve Mac'e de gelecek.
 
     Düşman öldürme üstüne dayanmayan Republique'in hedefi, 500.000 doları aşmak. Hedef günü 11 Mayıs olan Republique'in bu güne ulaşmasına 12 gün kalmışken, toplanan bağış miktarı 139 bin dolar. Eğer göz atmak isterseniz buradan siteye ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
republique camouflaj stealth gizlilik iphone ios pc mac
Vostok: "STALKER 2'yi Kurtarmaya Çalıştık" Bastion, Mac OSX'te!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

8.5.2012 03:43:17

0
bence ios için yapmaları istenilen bu büyük rakamı toplayamamalarına sebep olacak.. ben olsam windows olarak çıkartırdım ilk..ordan kazanılan paraylada ios için güncellenirdi..yanlış politika izlemişler..ama kadro sağlam gibi..

sleepnir

29.4.2012 17:59:58

+1
Herhalde baktılar sırf iOS ile bu kadar parayı toplayamayacaklar, bari PC'ye de çıkartalım da daha geniş kitleye hitap edelim demişlerdir. Bence de gayet mantıklı, zaten oyun masaüstü sistemler için daha uygun duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Republique
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız