Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy İki Yeni Proje Üzerinde Çalışıyor

 
   1995 yılında kurulmuş Finlandiyalı oyun firması Remedy Entertainment resmi siteleri üzerinden bazı konular hakkında oyunculara bilgi verdi.
 
   İletişimden sorumlu Thomas Puha ilk olarak Quantum Break'in satış başarısından dolayı çok mutlu olduklarını, oyunculara teşekkür ettiklerini ve oyunu güncellemeye devam edeceklerini açıkladı.
 
   Ardından Thomas Puha en merak edilen konu yeni oyunların gelip gelmeyeceği hakkında ise "Geleceğe yönelik bizim de paylaşmak istediğimiz heyecan verici haberlerimiz var. Daha fazla oyun yapmak ve bunu daha sık gerçekleştirmek istiyoruz. Şu anda geliştirmekte olduğumuz iki oyunumuz var. Birisi yeni bir partner ile sürdürdüğümüz bir oyun diğeri ise Remedy'nin diğer ekibinin gerçekleştirdiği bir oyun. " şeklinde açıklama yaptı. Maalesef bu iki oyundan herhangi birinin Alan Wake olmadığını da belirtti. 
 
   Son olarak ise "Size yeni projelerimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz ancak geçmişten öğrendiğimiz bir şey varsa o da sabırlı olup oyun tanıtılmaya hazır olduğunda göstermektir. Bu yüzden de bu E3'te veya Gamescom'da bizim sahnede olmamızı beklemeyin." diye ekledi Thomas Puha.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt.com Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action PC
Hitman'den Yeni Özel Hedef Watch Dogs 2'deki San Francisco ile Gerçek Hayattaki Karşılaştırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.8.2016 14:02:35

0
Max Payne'in önceki polislik yıllarını anlatan bir oyun fena olmazdı, ama Alan Wake 2'ye de hayır demem. Bekleyip görelim bakalım.

A.F.Y.D

1.7.2016 15:32:48

0
BEKLİYORUZ....

Guest-E87629FD5

11.6.2016 21:48:37

0
Remedy Microsoft'tan ayrılmış, yeni partnerle anlaşmış. Artık multiplatform gidecekler. Sony bunlara PS4 devkit gönderirse, aylardan beri muz yüzü görmemiş maymunlar gibi çığlık atar Remedy tayfası. Günahları büyük, tövbelerinin kabul olması için PS4'e 1080p, Xbone'a 720p oyun yapmaları lazım. Belki tövbeleri kabul olur. Yıllardır Microsoft'un kapaması gibi davrandılar zira :)))))

BSC Misafiri

9.6.2016 18:12:19

+1
Quantum break faicasından sonra nasıl kepenk kapatmadılar hayret. Mümkünse boşa kimseyi umutlandırmasınlar balon gibi fısfıs sönüyolar sonra.

iamburak

9.6.2016 17:44:03

0
İlk oyunu Remake olarak oynamayı gerçekten çok isterim.

Ustanak

9.6.2016 15:46:16

+1
Alan Wake ya da devir remake devri bari Max Payne (ilk oyun) Remake yapın

orangeblu

9.6.2016 13:25:57

+2
Max Payne 4 gerçekten güzel olur ama bence dördüncü oyun gereksiz bir uzatma olur. Üçüncü oyun New York'da ikinci oyundan 8 yıl sonrası değil de yine polis olduğu zamanlarda devam etseydi olurdu da şimdi zorlama olur. Ne rockstar ne de remedy dördüncü oyunu yapmamalı. Gelirse oynarım o ayrı tabi Ayrıca yeni bir partnerle demişler rockstar yeni değil sonuçta firmanın rockstar ile bir geçmişi var. Microsoft ve Rockstar dışında bir firmadır bence. İkinci oyunları da ya microsoft ortaklığında yeni bir AAA oyun yada mobil bir oyundur diye tahmin ediyorum.

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

9.6.2016 12:45:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: paynetothemax "Birisi yeni bir partner ile sürdürdüğümüz bir oyun" ne anlama geliyor? başka firmayla işbirliği falan mı? eğer öyle ise lütfen o partner rockstar, oyun ise MAX PAYNE 4 olsun LÜTFEN!
aynen:D

paynetothemax

9.6.2016 12:32:17

+3
"Birisi yeni bir partner ile sürdürdüğümüz bir oyun" ne anlama geliyor? başka firmayla işbirliği falan mı? eğer öyle ise lütfen o partner rockstar, oyun ise MAX PAYNE 4 olsun LÜTFEN!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız