Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy, Max Payne 3'ü Test Ediyor

Yazar Alan'ın kabus dolu geceleri geri dönüyor !
 
     Şu sıralar Alan Wake: American Nightmare ile gündemi meşgul eden Finlandiyalı yapımcı Remedy, daha önce haber sitelerinde fısıltı olarak dolaşan bir konuya açıklık getirdi. Remedy'nin önemli ismi Matthias Myllyinn, Rockstar'ın kendilerini Max Payne 3'ün geliştirme aşamasına dahil ettikleri hakkında çıkan dedikoduları şu sözlerle doğruladı

"Rockstar ekibini 11 - 12 yıldır tanıyoruz ve yapım aşamasında gelip bize danıştıklarında ve yorumumuzu duymak istediklerinde bunu doğal karşılıyoruz. Tepkimiz 'tabii ki, bu harika !' şeklinde oluyor. Remedy olarak Max Payne'e aşığız ve ben şahsen uzun yıllar boyunca Max'le birlikteydim." Bu açıklamanın üzerine yanlış anlaşılma olmaması için Myllyinn sözlerini şöyle tamamlıyor:
 
"Tüm ağırlık onların omuzlarında ve biz bu konuda önemli bir rol almıyoruz. Yapımda herhangi bir yardımımız yok. Biz sadece oynayıp, fikrimizi beyan ediyor ve tavsiyelerimizi iletiyoruz. Bu kesinlikle eğlenceli ve neredeyse hayalimizin işi.; sadece oynayıp tavsiyede bulunmak. Rockstar yaptığı işte çok açık görüşlü ve güvenilirdir. Piyasaya kötü oyun sürmezler. Detaylara olan dikkatlerinden ötürü bu insanlarla çalışmak çok keyifli. Biz fikirlerimizi beyan etmeye, onlar da bunu tamamlamaya devam edecekler."

     Görünüşe göre Remedy sadece Alan Wake'in XBLA'a özel oyunuyla ilgilenmiyor, bol bol Max Payne 3 oynayıp Rockstar ile fikir alışverişinde bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesradar action rockstar pc ps3 xbox 360 may payne max payne 3 max payne çıkış tarihi max payne ön sipariş
Ultimate MvC 3'ün Vita Özellikleri Bu Videoda Playstation Vita İlk 2 Günde 321.000 Adet Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu11790

20.12.2011 11:28:12

0
bu tarz yardımlaşmalar oyunun daha da eksiksiz çıkmasını sağlar zaten yaptığınız işi dışarıdan biri baktığında onun gözüne daha çok şey takılır...Ayrıca arkadaşlar ya RDR pc'ye gelmesiyle ilgili durumlar ne oldu söylenti vardı bir ara

Xoos

20.12.2011 07:31:13

+1
R* ve Remedy tebrik Ediyorum...

AnduriLXx

20.12.2011 01:28:15

-2
Adam akıllı iki firma taktir ettim

Tfn123

20.12.2011 00:52:40

0
O 2 firmayada laf yok!

SOLID SNAKE

20.12.2011 00:24:08

+4
Rockstar ve Remedy Oyun Dünyasının Kralları yani diyecek birşey yok. Max payne ve Alan Wake gibi oyunları bizlere kazandıran Remedy i ayrı, GTA gibi RDR gibi oyunları bize Kazandıran Rockstar ı Ayrı alkışlıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Max Payne 3
+ TAKİBE
AL
248 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız