Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redeemer: Enhanced Edition PS4, Xbox One ve Switch için Duyuruldu

 
   Buka Entertainment ve Sobaka Studio Redeemer: Enhanced Edition'ı PlayStation 4, Xbox One ve Switch için duyurdu. Ağustos'ta $19.99 fiyattan PlayStation 4 ve Xbox One için; $24.99 fiyattan Switch için çıkacak.

   Redeemer Ağustos 2017'de PC için çıkmıştı.
 

REDEEMER, yumruk, çekiç, ateşli silahlar ve hatta çevreyi kullanarak düşmanlarınızı kırıp geçirdiğiniz, hararetli bir aksiyon-dövüş oyunudur. Derinlikli bir yakın dövüş sistemine çeşit çeşit infaz ekleyerek oluşturduğu vahşi tarzıyla, janrını gırtlağından yakalayıp sürükleyerek 2017 yılına getiriyor. Redeemer, dövüş oyunlarını seven ve janra modern bir yorum getirilmesini bekleyenler için bir dövüş oyunu.

Bir dönem yeryüzündeki en büyük sibernetik silah imalatçılarından biri için çalışmış elit operatör Vasily olarak oynuyorsunuz. Resmiyette güvenlik sektöründe çalışan biri olarak sızma, suikast, zor kullanarak gasp ve hatta işkence etmek gibi şeylerle görevlendirildiniz. Nihayetinde şirket sizi yarı robot askerlerinden birine dönüştürmeye karar verdiğinde, güç bela karlı dağlarından derinliklerinde saklı bir manastıra kaçmayı başardınız.

Yirmi sene boyunca yoldaşınız olan keşişlerin arasında huzur ve ahenk bulmaya çabaladınız lakin karanlık geçmişiniz bunlardan birini bulamayacağınız kadar yakanıza yakışmış halde. Bu kadar yıl sonra şirket sonunda bulunduğunuz yeri tespit etmeye yakın ve bu bağlamda size kendinizi günahlardan arındırmanız için son bir şans daha tanımış oluyor.
 
Öne Çıkan Özellikler

Yoğun, Kuş Bakışı Aksiyon: Aralarında kasaturaların, copların, baltaların, çekiçlerin ve daha bir sürü şeyin bulunduğu geniş yakın dövüş silahı ve ateşli silah repertuarını kullanarak düşmanlarınızı alaşağı edin.

Vahşi Göğüs Göğüse Dövüşler: Paralı askerlikten gelme becerilerinizi kullanarak vahşi düz saldırılar, kombolar, ağır ve havadan saldırılardan oluşma repertuarınızla rakiplerinize dayak atın.

Benzersiz İnfaz Sistemi: Düşmanları acımasızca haklamak için üç farklı tipte infaz kullanın. Bölümler dahilinde gizlice dolanarak zarif, gizli infazlar gerçekleştirin veya çevredeki çok sayıda olanağı kullanarak rakipleriniz etkisiz hale getirin. Dövüşteki kabiliyetinizi kullanıma koyarak rakiplerinize dayak atın ve onları elinizi ekran görüntüsü alma tuşuna götürecek acımasız bir şekillerde infaz edilmeye hazır hale getirin.
 
Savuşturma Sistemi: Düşmanlarınızı alaşağı etmek için doğru zamanlı bloklar yaparak kendinizi savunun. Farklı düşman tiplerinin hareket ve saldırı ritimlerini öğrenerek savuşturmalarınızı kusursuz hale getirin ve yolunuza çıkacak kadar şanssız herkesi bekleyen bir dayak dansı ortaya çıkarın.

Silahsız Bırakma ve Sakatlama Sistemi: Eşi benzeri olmayan bir dövüş hamlesi kullanarak düşmanları silahlarından edin ve belli başlı düşmanları sakat bırakıp, ellerindekileri silah olarak kullanın.

Hikâye Odaklı Tek Kişilik Senaryo: Vasily’nin peşini bırakmayan geçmişini keşfedip ihanet ve kefaretleri konu alan bir anlatı yolculuğuna çıkın.

Arena Modu: Üzerinize akın akın gelen düşmanlarla münakaşa ettiğiniz Arena Modu sayesinde dövüş becerilerinizi test edip pratik yapın.

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Redeemer: Enhanced Edition aksiyon üstten görünüm bağımsız oyun beat 'm up
Call of Duty: Black Ops 4 Zombi Modu Hikaye Fragmanı South Park: The Sitck of Truth Switch'e Geliyor

A r c h A n g e L.

17.7.2018 23:52:48

0
Kratos'u yaşlandırmışlar oyuna koymuşlar sanki.. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redeemer: Enhanced Edition ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız