Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption'ın Kısa Filminin Tanıtımı


     Son dönemlerin en iyi oyunlarından Red Dead Redemption'ın kısa filminin hazırlandığını bir süre önce size bildirmiştik. Bu filmin tanıtım videosu yayınlandı.
 
     30 dakika süreceği söylenen kısa film The Road ve The Proposition gibi filmlerden hatırlayacağınız John Hillcoat'ın yönetmenliğinde hazırlanıyor. 29 Mayıs'ta Fox'ta yayınlanacak film oyunun dünyasını daha iyi tanımak için iyi bir fırsat olabilir.
 
     Red Dead Redemption'ın kısa filmin tanıtımına bakacak olursak oyunla hemen hemen aynı görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Daha iyi görüntüler olamaz mıydı?





Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Dead Redemption Rockstar Take2 short film teaser Tanıtım
Ninety-Nine Nights II'nin Demosu Çıktı Yeni Driver Oyunu E3'de Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.5.2010 02:20:06

0
aralın dediğine göre gümrükte sorun çıkmış, RDR den sonra çıkan oyunlar bile geldi RDR gelmedi hala, ayrıca aralın sitede geliş tarihi olarak 2010.06 yazıo. oyunun gelmesini bu kadar geciktiriolar sonrada spot almayın bandrollu alın diolar

BSC Misafiri

28.5.2010 01:15:33

0
Az önce youtube'ta izledim ve aynen şunu söyledim bende "Daha iyi görüntüler olamaz mıydı? " aceleye gelmiş bi reklam sanki,720p video zaten,inşallah kısa film sağlam çözünürlükte geniş kapsamlı olur.buarada oyun bizde nezaman çıkıcak?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız