Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption PC Hayran Projesi Take-Two Tarafından Kapatıldı

 
Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, Red Dead Redemption PC hayran projesini iptal ettirdi.
 
Geliştirici Johnathon Wyckoff, gelişmis grafikler ve görseller sunacak hayran yapımı Red Dead Redemption PC projesi üzerinde çalışıyordu. “Red Dead Redemption Damned Enhancement Project” adlı proje Take-Two Interactive'in açmış olduğu dava sonucunda kapatıldı.
 
Johnathon Wyckoff twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Pekala. Sen kazandın Take-Two. RDR1 projesi iptal edildi. Davayı durdurun, lanet bir hayatım var. Bu hafta sizinle iletişime geçecektim o zamana kadar beklemeliydiniz. Dava açmanıza gerek yoktu. Düşündüğünüzün aksine modlamayı öldürüyorsunuz." dedi. 
 
Take-Two Interactive avukatları ise konu ile ilgili olarak, oyunun içeriğini büyük ölçüde değiştirecek resmi olmayan yazılım dosyalarının yayınlanmasının yasak olduğunu belirtti ve ayrıca şirketin Johnathon Wyckoff'e projeyi durdurmasını istediklerini defalarca söylediklerini ekledi.
 
Red Dead Redemption Mayıs 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıktı. İlk oyunun aksine, Red Dead Redemption 2 konsollardan sonra PC'ye de geldi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Red Dead Redemption Rockstar Take2
Hello Neighbor Epic Games Store'da Ücretsiz Iron Harvest için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WesterLandX

1.1.2020 12:50:02

0
şahsen 30 fps çamur gibi görüntüyle shooter içerikli bir oyunu gamepad ile oynamak istemem. hem ayrıca bu tür projeler oyun pcye gelsin diye yapılmıyor. modding community farklı yaklaşır bu tür şeylere. büyük modderların kendilerini oyun firmalarına ispatlama yollarından biri diyeyim. yoksa şu olay pcye gelse ona da bakmazdım büyük ihtimalle.

Venomstr

31.12.2019 23:59:23

+1
Niye bu kadar çırpınıyorlar anlamıyorum. Alın bir PS3 rahat rahat oynayın. Çok zor bir şey değil. Kendinize garip garip yasaklar koyuyorsunuz. Oynamayarak boş yere işkence çekiyorsunuz. Sanki konsol almak yasak! PC fanboylarını çözemiyorum.

Babblebabble

31.12.2019 02:37:38

0
İşte bunlar hep para

Sarohan

31.12.2019 00:10:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu başka proje. Take two, rockstar kapatıyor projeyi hayranlar gene başlıyor. Eski modlar gta 4 - gta 5 içinde rdr1'in haritasını portlamayı planlıyordu. Bu proje direk bilgisayara bile getirmeyecekti. Emulator üzerinden oynanacak konsol oyunundaki parametreleri değiştirip modlamaktaydı misal bitki örtüsü 25 metrelik alan içinde değil 50 metre alan içinde oluşacaktı birden gözünün önünde oluşmuş gibi olmayacaktı. Youtubede RPCS3 red dead redemption, Xenia red dead redemption diye aratırsanız pc üzerinden emulator ile oynanışını görebilirsiniz ( iki emulator de alfa aşamada fps ve grafik açısından hatalar var )
Farklı değil aynı proje. https://gtaforums.com/topic/933869-wiprdrpc-red-dead-redemption-damned-enhancement-project/#comments https://www.dsogaming.com/news/red-dead-redemption-damned-enhancement-overhaul-mod-has-been-cancelled-again/

BSC Misafiri

30.12.2019 21:17:08

0
Bu başka proje. Take two, rockstar kapatıyor projeyi hayranlar gene başlıyor. Eski modlar gta 4 - gta 5 içinde rdr1'in haritasını portlamayı planlıyordu. Bu proje direk bilgisayara bile getirmeyecekti. Emulator üzerinden oynanacak konsol oyunundaki parametreleri değiştirip modlamaktaydı misal bitki örtüsü 25 metrelik alan içinde değil 50 metre alan içinde oluşacaktı birden gözünün önünde oluşmuş gibi olmayacaktı. Youtubede RPCS3 red dead redemption, Xenia red dead redemption diye aratırsanız pc üzerinden emulator ile oynanışını görebilirsiniz ( iki emulator de alfa aşamada fps ve grafik açısından hatalar var )

Sarohan

30.12.2019 21:08:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: emrahcey Bu haber eski değil miydi ? Yeniden mi iptal ettiler ?
Evet ikinci kez.

emrahcey

30.12.2019 19:44:56

+2
Bu haber eski değil miydi ? Yeniden mi iptal ettiler ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız