Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption Emülatörle PC'de 300 FPS'te Oynandı!

 
 
Digital Foundry tarafından yayınlanan yeni bir video Red Dead Redemption'ın PC'de 300 FPS'te oynandığı görüntüleri bizlere aktarıyor. Oyun sadece Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkış yaptığından PC'de sadece emülatörler aracılığıyla oynanabiliyor. Yayınlanan videoda ise Xbox 360 emülatörü Xenia öne çıkıyor.
 
Xenia emülatörüyle oyun 300 FPS'de oynandı
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere ve görüntülere göre Xenia, oyunu Playstation 3 emülatörü RPCS3'ten çok daha iyi oynatıyor. En az güç gerektiren bazı sahnelerde Xenia, RPCS3'ten neredeyse üç kat daha hızlı bir deneyimi karşımıza çıkıyor. Örneğin, Xenia'nın 300 FPS almayı başardığı sahnelerde RPCS3 94 FPS alıyor.
 
Digital Foundry tarafından yayınlanan videoda yüksek bir sistemin kullanıldığı belirtiliyor. Xenia emülatöründe 300 FPS alan oyun için 64 GB RAM'e, Intel Core i9 12900K işlemciye ve NVIDIA GeForce RTX 4090 ekran kartına sahip bir sistem kullanılmış durumda.
 
Genel anlamda Xenia emülatörü oyunu oynatacak en ideal program olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca videoda açık olmamasına rağmen bu emülatörde fare ve klavye desteği yer alıyor. Ek olarak da oyun esnasında birçok grafik hatalarının da karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Fakat bu hatalar çok da can sıkıcı değil.
 
İşte yayınlanan video 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Red Dead Redemption Rockstar Take2
One Punch Man Hayranlarına Müjde: One Punch Man: World PC için Geliyor! İndirimlerle 17 TL'ye Aldığımız Dying Light'a Yüzde 400'ü Aşan Zam Geldi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Orange20

20.7.2023 22:33:33

0
Emülatörde klavye-mouse ile oynamayı da geçenlerde paylaşmışlardı. Fanmade PC Remastered oldu gibi zaten hali hazırda

BSC Misafiri

19.7.2023 16:07:42

0
remastered/remake versiyonları geleceği zaman fırlar. yazilmis fakat emulatorde oyun oynayanlar genelde bitirir atar kenara oyunu orada burada reklam yapmaz o yuzden pek duyulmuyor :D ps2 emulatorde bitirmedigim seri kalmadi hepsini full hd oynadim. remaster gelse ne gelmese ne ? ps3 emulatorleri pek hizli degil fakat xenia catir catir calisiyor bir cok oyun hacksiz oynanabilir durumda

BSC Misafiri

19.7.2023 11:41:35

0
Ben zaten PC'de oynuyordum, PC'ci tayfa neden remastered çıkmasını bekler anlamam zaten emülatörde oynayabiliyorsunuz... PC'de her şey mümkün.

BSC Misafiri

18.7.2023 14:16:45

0
nedense bu emülatörde oynama haberleride hep oyunların remastered/remake versiyonları geleceği zaman fırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız