Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Flick Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu!

 
    Türkiye'de ilk kez Red Bull Türkiye tarafından düzenlenen Red Bull Flick 2v2, Counter Strike: Globall Offensive turnuvası tamamlandı. Red Bull Flick CS:GO turnuvası, 20 Nisan'da çevrimiçi ve şehir elemeleriyle başlamış, elemelere 2000 oyuncu katılmıştı. Elemelerin tamamlanmasının ardından gerçekleşen Playoff etabında 32 takım arasından sıyrılan 8 takım, İstanbul'da düzenlenecek finalde mücadele etmeye hak kazandı.
 
 
 
     Red Bull Flick Türkiye finalleri Cantuğ "Unlost" Özsoy ve Berk RIP Tepe'nin sunumuyla cumartesi günü Hasköy İplik Fabrikası'nda gerçekleşti. Yarı final etabında; Taking No Prisoners ve LOG Esports, Xit-abnormalfingers ve Sangal Esports takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmalar sonucunda LOG Esports ve Xit-abnormalfingers finale yükseldi. Final karşılaşması sonucunda Türkiye'nin ilk 2vs2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick şampiyonu LOG Esports oldu. LOG Esports, 10 bin TL para ve monitör ödülü kazandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Deep Diving Simulator 27 Mayıs'ta Türkçe Altyazı Desteğiyle PC için Çıkacak Minecraft Earth Artırılmış Gerçeklik Mobil Oyunu Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız