Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer'in Project Fiona'sı Çıkışını Yaptı


    Geçtiğimiz senenin bu döneminde Razer, Project Fiona isimli bir tabletini tanıtmıştı. CES fuarında oldukça ilgi gören Project Fiona, fuar dönemi sonrasında kayıplara karışmıştı. Razer'in farklı temalı tableti Project Fiona artık satışa çıktı.
 
    Her iki yanına da Razer'in Hydra kontrolcülerini alarak hareket algılama özelliği kazanan Project Fiora, iki farklı modeliyle birlikte çıkışını yapıyor. i5 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB'lık hafıza alanıyla birlikte $999'dan satılan Project Fiora'nın bir diğer modeli de $1299'luk fiyatıyla i7 işlemci, 8 GB RAM ve tercihe bağlı olarak 128GB/256GB'lık hafıza alanına sahip. 
 
    Görünüşe bakılırsa Razer, geçen senenin CES döneminde oyunculara vaad ettiği 'fiyat' sözünde duramamışa benziyor. İlgili tanıtım sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
razer fiona project fiona tablet
Xbox 720 Sistem Özellikleri Ortaya Çıktı mı? Black Ops 2'nin DLC'sinden Tüm Ayrıntılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

avatar78

8.1.2013 23:06:45

0
İki versiyonun da GPU'su: Nvidia GT640M LE. Fiyat çok yüksek, tutar mı bilmiyorum. Burada hele hiç zaten. ekleme: niye bu kadar güçlü bir cihaz yaptılar anlamıyorum. İlla son grafikte, yeni çıkan oyunları oynayacak değiliz. Bana kalsa bir Amnesia, Minecraft; bir de Skyrim(medium grafiklerde) yeter. Fiyatı 300-400$ civarı olmalı ki satabilsin. Yani oyun konsolu değil de tablet niyetine kullanılmalı. Bunun yanında zaten tam bir Windows deneyimi de veriyor. Tüm Office programları, hızlı net... Gerçekten bu donanım bir tablet için aşırıya kaçmış, ya da fiyatı çok kabartıyorlar.

itachi237

8.1.2013 22:51:11

0
grafik kartı 640m imiş görmemişim fiyat yüksek. ayrıca bu alette pil var mı ? kaç dakika dayanıyor 30- 40 ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Fiona
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız