Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Destiny 2, Bu Senenin Eylül Ayında Çıkmayacak


    Her ne kadar resmi olarak duyurulmamış olsa da, bu senenin Eylül-Kasım aralığında çıkması beklenen ikinci ana Destiny oyunu için yeni bir haber paylaşıldı. Kotaku'nun raporuna göre normalde Eylül 2016'da çıkması beklenen Destiny 2, beklenen tarihten daha geç bir dönemde piyasada olacak. 
 
    2014'te Destiny'i, 2015'te The Taken King isimli büyük çaplı eklentiyi, bu sene de ikinci ana oyunu sunması beklenen Bungie ile Activision ikilisi hakkında çıkan raporlara göre firmalar geçtiğimiz haftalarda projenin çıkışını erteleme kararı aldı. 2019'a kadar Destiny markası üzerine anlaşması bulunan ikili, bundan sonrasında Destiny için çıkması planlanan bazı içerikleri iptal edip Destiny 2'ye kaydıracak. Ana oyunun resmi çıkışı 2017'nin başlarında yapılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Söylenti: Wii U İçin Yeni Bir Paper Mario Oyunu Geliştiriliyor Elite: Dangerous Şimdilik Oculus Rift'in Son Sürümünü Desteklemeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.1.2016 14:32:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Tırt oyun, no life nerdler sevinmiştir bu habere, ömürlerinden bi bin saati de aynı saçma oyuna gömme fırsatı bulacakları için.
lol,dota,cs go gibi tırt oyunları oynayan tiplerle yarışamazlar yalnız bunlar, sen git onlara saydır.

Hoid

25.1.2016 00:07:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: SenJi <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: There goes your life heyecanla bekliyoruz, ilk oyunda çok sağlam mekanikler, eğlenceli oynayış ve mükemmel bir co-op var. İkinci oyunda içerik sorununu hallederlerse yüzyılın oyunu olur.</blockquote> Ne kadar sevinsizbirisin.Her yorumun itici.Hakikaten tam dayaklık birisin.Şunca zamandır forumdayım bir tane adam akıllı bir yorumunu görmedim.Şu oyunuda oynasa oynasa sen oynarsın zaten.
Elemanı zerre sevmem ancak insanlarla öyle konuşulmaz .

Master_Evil

24.1.2016 23:41:35

0
o kadar satan oyunun devamını erken çıkarırlar tabi

SenJi

24.1.2016 16:41:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yazdığınız mesajlar forum database inde mevcut, bu tip çirkin kelimeleri kullandığınızı inkar etmiyorsanız sorun yok. Ama bu durumda da siz tarif ettiğiniz kişiye donusuyorsunuz. Azıcık eski mesajlarınizi açın bir okuyun insanlara ne hakaretler etmişsiniz.
Ben pek yazmam yazarsam ya bilgi vermek için yada gerçekten rahatsızlık çıkaran veya bir sorun varsa yazarım.Ama yinede nadiren girerim bu tarz konulara.Beni en çok rahatsız eden ve içine girmeme sebeb olan şey yanlış bilgilerle insanları farklı yönlendirmek.Ben oyun bölümünde şu zamana kadar genelde hep insanları oyunlara,cihazlara birçok şeye karşı realist,nört yaklamaları için uğraştım,uzun uzun yazdım.Ama troller,fanboylar yüzünden genelde işler çığrından çıkıp dediklerim arada kaynadı.Sonrada ben bu fanlara trollere saldırınca vay efendim sen nasıl insansın oluyor.Ben vatanını seven biriyim.Türkiye benim için ön plandadır,oyun piyasındada dahil buna.Sırt bu sebebten ötürü şurada bulunana milletimizden insanları bilinçlerdirmek için baya yazdım.Çünkü konsollar olsun,pc olsun,oyuynlar olsun fiyat olarak yüksek.Zengin değil buranın çoğu.Bende değilim.Bu sebebten ötürü insanlara bu konuda olabildiğince realist ve nört olmalarını sağlmaya çalışıyorum.He sanane diyebilirsin dersende haklısın ama şurada yazıyosam zamanımı veriyosam yardımcı olmak istiyorum.Sokaktada yardıma muhtaç görünce elimden geldiğince yardım ederim.Bende böyle biriyim.Bu sebebten şurada dil döküyorum.Ama ne yapsam ne yazsam gerçekten insanlıktan uzak,evinden dahi çıkmayan asosyal arkadaşlarımız saolsun yazdıklarım ya arada kaynıyor yada içeriğine bile bakılmaksızın saçma sapan mesajlarla farklı yerlere çekiliyor.En basitinden şurada adam gelip xboxmı ps alsam dese bir tane bile mantıklı yorum gelmez.Yorum yapan herkes elindeki malı almasını ister,yada fanlar var onlarda fanlık yapar.Ama bir kişi bile gelip adama sen ne tür oyunlar seversin,arkadaşlarla birlikte oynucağın birşeymi arıyosun vs. tarzı sorular sorupta gerçekten yardımcı olucak sorular sorup cevaplamaz.Ama bunu bir kere yapsa yapılsa internette belki bu sorulardan birini bile merak eden cevabını almış olucak.Bu belki küçük birşey gibi gözüküyor ama aslında bu oyuncuları biliçnlendirmek.İnsanlar biliçnlendikçe millet güçlenir.Türkiye güçlenir.En basitinden bilinçli ve mantıklı kararlar verebilen bir topluluk olursa şuan bir çok yolla şirketlere sesimizi duyurabilir ve istediğimizi yaptırabiliriz.Biz daha kendi ülkemizdeki 200-300 liralık oyunlara karşı yanyana duramıyoruz.Bu yüzden ben zamanında bunun için cabaladım.Ama tabi olmayınca olmıyor.Daha öncede dediğim gibi gerçekten türklüğünden şüphelendiğim kişier bunu baltaladığından olmuyor.Umarım sana kendimi azda olsa tanıtmışımdır.Şimdi ise gel gelelim senin mesajına.Hakaret edioysun demişsin.Ben zorbalardan nefret eden ve gerçek hayattada karşı duran biriyim.Hakaret ediyosam birielrine o kişi gerçekten kötü bir insandır ve yaptıklarıyla beni çileden çıkarmıştır.Ben dediklerimden sonra pişmanlık duyuyorum bunu kabul ediyorum ama artık onca şey yapmış birine karşıda çiçek veresim gelmiyo.

İdrak İstimlak

24.1.2016 16:19:18

0
Yazdığınız mesajlar forum database inde mevcut, bu tip çirkin kelimeleri kullandığınızı inkar etmiyorsanız sorun yok. Ama bu durumda da siz tarif ettiğiniz kişiye donusuyorsunuz. Azıcık eski mesajlarınizi açın bir okuyun insanlara ne hakaretler etmişsiniz.

SenJi

24.1.2016 16:06:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Adam ne güzel yazmış, asıl itici ve sevimsiz olan sizin mesajlarınız. "Ulan" "dayaklık" gibi kelimelerin içinde geçtiği cümleleri kuran biri olarak tanımladığınız kişiye kendiniz daha fazla uyuyorsunuz. Bu arada çıktığı platformlarda kutulu olarak 13-14 milyon satmış ve hala yoğun olarak oynanan, sevilen bir oyundan bahsediyoruz, ancak siz bu kadar satan bir oyunun devam oyununu sadece bu arkadaşın alacağı yönünde şaka ötesi bir yorum yapabiliyorsunuz.
Bozacının şahidi şıracı derlerya o biçim sende o arkadaş forumun kadrolu trollerindensin.Siz buraya resmen milleti sinir etmeye gelmişsiniz ama açıkça söyliyim şu mesajı yazarken bile gülmeme sebeb olduğunuz içinde bir yandanda burada olmanızdan dolayı mutlu oluyorum.Herşey bir yana sürekli olarak gerçek ötesi saçmalıkta mesajlarınızda insanları güldüyorsunuz Bende gülüyorum bazen bunlar bilerek trollüyor diyorum ama sonra sürek sürekli devam edince yeter diyorum.Bazende dayanamayıp mesaj yazıyorum size.İnan şu trollük dozunu ayarlasanız foruma renk katan insanlarsınızda ama şu ayarı bir türlü tutturamıyorsunuz.

Patren

24.1.2016 14:45:44

0
bu yıl çıkmaz satışlarıda iyi

freshmind

24.1.2016 14:20:28

0
O zaman Destiny 2'nin içerikleri de Destiny 2'nin ek paketlerine, dlc olarak kaydırıldı ...

İdrak İstimlak

24.1.2016 12:57:42

+2
Adam ne güzel yazmış, asıl itici ve sevimsiz olan sizin mesajlarınız. "Ulan" "dayaklık" gibi kelimelerin içinde geçtiği cümleleri kuran biri olarak tanımladığınız kişiye kendiniz daha fazla uyuyorsunuz. Bu arada çıktığı platformlarda kutulu olarak 13-14 milyon satmış ve hala yoğun olarak oynanan, sevilen bir oyundan bahsediyoruz, ancak siz bu kadar satan bir oyunun devam oyununu sadece bu arkadaşın alacağı yönünde şaka ötesi bir yorum yapabiliyorsunuz.

SenJi

24.1.2016 01:03:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: There goes your life heyecanla bekliyoruz, ilk oyunda çok sağlam mekanikler, eğlenceli oynayış ve mükemmel bir co-op var. İkinci oyunda içerik sorununu hallederlerse yüzyılın oyunu olur.
Ne kadar sevinsizbirisin.Her yorumun itici.Hakikaten tam dayaklık birisin.Şunca zamandır forumdayım bir tane adam akıllı bir yorumunu görmedim.Şu oyunuda oynasa oynasa sen oynarsın zaten.

Zooe

24.1.2016 00:30:11

0
Ya oyuna geri dönecem yada destny 2 yi bekliycem Netmi acaba haber

BSC Misafiri

23.1.2016 21:47:20

+1
Tırt oyun, no life nerdler sevinmiştir bu habere, ömürlerinden bi bin saati de aynı saçma oyuna gömme fırsatı bulacakları için.

[Z3R0]

23.1.2016 20:48:21

+2
Benim hatırladığım kadarıyla 2. Oyun olmayacaktı wow misali ttk gibi güncellemeler gelecekti bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Mmo oyun dediğin güncelleme ek paket alır 2.Oyun uzun yıllar sonra çıkar 2 sene sonra değil cod, bf gibi olmasın bu oyun.

gultekinlive

23.1.2016 17:38:07

0
"bu senenin Eylül-Kasım aralığında çıkması beklenen ikinci ana Destiny oyunu için" diyor haberde ama böyle bir bilgi yoktu Bungie'den. Aksine oyunu çok uzun süre oynatacaklarını söylediler. Destiny 2 zaten çıktı Taken King'le birlikte 2.0 oldu oyun. Ancak Destiny'yi genişletmekten vazgeçip yeni oyun yapma kararı almış olabilirler. Planlanan dlc'leri yeni oyuna ekleyecekler öyleyse. Parça parça sunmaktan vazgeçmiş olabilirler.

There goes your life

23.1.2016 17:23:16

+1
heyecanla bekliyoruz, ilk oyunda çok sağlam mekanikler, eğlenceli oynayış ve mükemmel bir co-op var. İkinci oyunda içerik sorununu hallederlerse yüzyılın oyunu olur.

Megathrone26

23.1.2016 17:13:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Hani bu Destiny 8-9 yıl gidecekti hani 2 yıl sonra devam oyunu çıkmayacaktı hep yalan.
aynen ya böyle şey mi olur daha bu oyuna yeni genişleme paketi çıktı ne 2. si yuh yuh !!!...

Shovel Knight

23.1.2016 16:24:59

0
bu sene pc ye cikacak o zaman

Zarbo257

23.1.2016 15:45:31

+4
Hani bu Destiny 8-9 yıl gidecekti hani 2 yıl sonra devam oyunu çıkmayacaktı hep yalan.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız