Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörleri Ace ve Melusi ile Tanışın

 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in Steel Wave operasyonu operatörleri Ace (Norveç / Saldıran) ve Melusi (Güney Afrika / Savunan) için ilk bilgileri ve teaser fragmanı yayınladı.
 
Belirtilene göre "Ace mükemmel atış için her zaman nerede durması gerektiğini bilir. Melusi ise tam bir bekçi. Gözlem yapar, savunur ve işini halleder."

"Silah seçimleri de oldukça ilginç ki bu seçimleri tamamen kendilerini yansıtıyor. Ace ileri atılıyor ve bir giriş yapıyor; bütün bariyerlerin içinden geçebilecek bir giriş. Tutkulu biri, ancak kimsenin zarar görmediğinden emin olmak için biraz dikkatli hareket ediyor. Kapıcılar taktik ve ekipmanlarını değiştirerek askeri standartlara ulaştırıldı. Sonuç olarak Melusi farklı durumlara uyum sağlayabiliyor. Bekliyor, devreye giriyor ve oyuncağı gibi kötü durumları engelliyor. Eğer hedefi kendisi yakalayamazsa başkalarının yakalaması için onları yeterince yavaşlatıyor veya onları eylemlerine karşı pişman ediyor."
 
Tanıtım 18 Mayıs'ta Türkiye saati ile 19:00'da gerçekleştirilecek.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Control'ün Bir Sonraki Genişlemesi AWE Alan Wake'te Neler Olduğunu Anlamamıza Yardımcı Olacak Cyberpunk 2077'de Sürebileceğimiz Reaver Aracı Gösterildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

16.5.2020 14:25:57

0
Önce bozuk olan oyunlarını düzeltsinler. Her maç havada uçan adam tarafından öldürülmekten bıktım hileciden geçilmiyor serverlar. Adamın kafasını görüp defalarca ateş ediyorum sanki boşluğa sıkıyormuşum gibi hiç birşey olmuyor. Kapı benim ekranımda kapalı, beni öldüren adamın ekranında kırılmış gözüküyor kapalı kapıdan mermi yiyorum. Kapıyı kırıyorum kırılmamış gibi içeri giremiyorum buglanıyor. Adam 30-50 cm yanıma ateş edip headshot atıyor, ben adamın kafasını sektirmeden tarıyorum 20 canı gidiyor. Oyunda bizim takımdan biri çıkıyor oyun bitene kadar tek bir kişi girmiyor ama karşı takımdan 3 kişi çıksın anında 3 kişi buluyor. Oyuncular zaten tam bir toxic. Operatör seçiyorum bizim takımdaki bana ver onu diyor hayır diyorum oyun başlıyor bana headshot atıyor adam. Artık tiksindim oyundan zevk alamıyorum.

BSC Misafiri

16.5.2020 12:29:27

0
100 operatör olacak ve oyun mükkemmel

sakarya01

16.5.2020 00:20:28

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Türk Operatör gelmiyor nerde saçma karakter var oyuna geliyor r6 bitti bence.
Niye olmadığını google görsellere "fransa pkk" yazarak anlayabilirsin güzel kardeşim

BSC Misafiri

15.5.2020 22:16:51

0
Türk Operatör gelmiyor nerde saçma karakter var oyuna geliyor r6 bitti bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız