Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rain World DLC'si The Watcher Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Akupara Games ve geliştiriciliğini VIDEOCULT ekibinin üstlendiği Rain World için yeni bir ek paket geliyor. The Watcher adı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni DLC'nin çıkış tarihi açıklanmadı.
 
The Watcher yeni alanları içeriyor
 
 

Açıklanan detaylara göre The Watcher yeteneklerinizi test edebileceğiniz yeni içerikleri bizlere sunmayı hedefliyor. Paketle daha önce hiç görülmemiş yaratıklarla beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri keşfetmek durumunda kalıyorsunuz. Etrafınızdaki dünyanın parçalanmaya başladığı ve karanlığın gitgide artış gösterdiği bu yapımda daha önce hiç görmediğiniz kısımlara doğru geçiş yapabiliyorsunuz.

Bilinmeyen yaratıkları takip edebileceğiniz genişleme paketinde karakterinizle beraber tırmanabilecek, dalabilecek ve avlanabileceksiniz. Ek paket ile av ve avcılık sistemi yeniden tanımlanıyor. Elinizden gelenin en iyisini yapabileceğiniz DLC'de zorlu ortamlar sizi bekliyor. Ek paketin Steam sayfası şu anda açık ve beklemeye koyulmak isterseniz istek listenize eklemenizde fayda var.

Rain World şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için mevcut.
Ek paket fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Platform Survival Kedi Rain World Bağımsız
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı! Minecraft'ın PS5 Konsollarına Geleceği Bildiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rain World
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız