Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage Xbox360'da Daha Hızlı Çalışıyor

Carmack oyunun MAC versiyonunun da geliştirildiğini haber etti.
id Software, Edge dergisinin son sayısına 10 sayfa ayırdığı Rage oyunu için yaptığı açıklamalarda; Gelecek oyunun Pc ve Xbox360'da Playstation 3 versiyonundan daha yüksek framerate'da çalıştığını söyledi. Bahsedilen framerate sonuçlarının, çalışma aşamasında kaydedilen sonuçlar olduğu ve oyunun çıkışında durumun değişip değişmeyeceği ise bilinmiyor.
 
id'nin yeni motoru Tech-5 ile geliştirilen Rage, Xbox360 ve Pc'de 60 fps uyumunu yakalarken, PS3 versiyonu 20-30 fps'de çalışıyor. id patronu Carmack yaptığı açıklamada, PS3'de oluşan lagların elde edilen performans düşüklüğünün arkasındaki sebeplerden biri olarak nitelendirdi ve ekledi;  "Yansıma sadece biraz daha yavaş."

Carmack'ın açıklaması ise şöyle devam ediyor ; " RSX (PS3 grafik çipi ) 360'da sahip olduğumuzdan daha yavaş işliyor. CPU'da neredeyse aynı. Ancak 360 bazı şeyleri bölmekte basitlik sağlıyor. PS3 üzerinde bu bölme işlemlerini yapmak zaman aldı."
 
Bir süre önce id yetkilileri; Rage'in çok geniş bir oyun olduğunu ve PS3 versiyonunun tek disk, Xbox360'a ise çoklu disk halinde geleceğini bildirmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak id software rage framerate farkı xbox 360 ps3
Japon Oyun Devleri İlk Çeyrekte Darbe Aldı Mass Effect 2 Kapak Tasarımı Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız