Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG The Alliance Alive HD Remastered, iOS ve Android için Yayınlandı

 
 
Arc System Works, Alliance Alive HD Remastered'ı iOS için App Store aracılığıyla ve Android için Google Play aracılığıyla yayınladığını duyurdu.
 
Sıra tabanlı RPG, PlayStation 4 ve Switch için ilk olarak 8 Ekim 2019'da Kuzey Amerika'da, ardından 10 Ekim 2019'da Japonya'da ve 11 Ekim 2019'da Avrupa'da piyasaya sürüldü. 16 Ocak 2020'de Steam aracılığıyla bir PC sürümü yayınlandı. iOS ve Android sürümleri ilk olarak 1 Şubat 2021'de Japonya'da piyasaya sürüldü.
 
Alliance Alive HD Remastered , FURYU Corporation tarafından size sunulan beğenilen RPG'nin görkemli yeniden doğuşunu işaret ediyor. Yazar Yoshitaka Murayama, tasarımcı Kyouji Koizumi, sanat yönetmeni Masayo Asano ve besteci Masashi Hamauzu'nun yeteneklerini birleştiren bu destansı macera, canlı görseller ve klasik bir hikaye zemininde yenilikçi oynanışla hayat buluyor.
 
Oyuncular, savaşa dayalı karakter ilerlemesiyle partilerinin becerilerini geliştirebilir, dinamik araç merkezli keşif yoluyla kendilerini oyunun yemyeşil dünyasına kaptırabilir ve çeşitli loncalar ve gruplarla ittifaklar kurabilir. Yeni araçlar, yeni sihirler, ziyaret edilecek yerler ve deneyimlenecek daha fazlasını keşfetmek için dünyanın derinliklerine doğru ilerleyin! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG The Alliance Alive HD Remastered iOS Android
Azure Striker Gunvolt 3, Yeni Güncellemesi PS5 ve PS4 için Yayınlandı Marvel's Spider-Man 2, 2023 Sonbaharında PS5 için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız