Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RIDE 4 PS4, Xbox One ve PC için 8 Ekim'de Çıkacak

 
Milestone, motosiklet yarış oyunu RIDE 4'ün çıkış tarihini, detaylarını ve fragmanını paylaştı.

8 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
RIDE 4 yepyeni bir kariyer modu ile geliyor. Yapmış olduğunuz seçimler ve sonuçları kariyerinizi etkileyecek ve bu da özel etkinliklere, yarışlara ve meydan okumalara erişilebilirliği belirleyecek. Yeni Affinity sistemi sayesinde yeteneğinizi göstererek firmaların dikkatini çekebilecek ve onlar için test sürücülüğü yaparak özel içerikler elde edebileceksiniz.
 
Seride ilk defa tam anlamıyla gece gündüz döngüsü ve dinamik hava koşulları bu oyunla birlikte geliyor. Güneşli bir havada başladığınız yarış fırtınalı bir akşamda bitebilecek. Sadece görsel açıdan değil oynanışı da etkileyecek.
 
Bunların yanı sıra Endurance modu, animasyonlu ve interaktif pit spot, yeni yapay zeka, gelişmiş özelleştirme seçenekleri ve çok oyunculu tarafta dedicated sunucular ile gecikmesiz ve daha akıcı bir deneyim oyunun dikkat çeken diğer özellikleri. 
 
Daha fazla bilgi için: ridevideogame.com

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
RIDE 4 RIDE Milestone motosiklet yarış oyunu
PGA Tour 2K21 PS4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için 21 Ağustos'ta Çıkacak No Straight Roads Xbox One ve Switch Versiyonları Doğrulandı, Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RIDE 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız