Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Operation Racoon City'nin Multiplayer Modları


      Capcom'dan bugün gelen açıklamada Resident Evil: Racoon City için geliştirilen Multiplayer Modlarının tam listesi yayınlandı.
 
     Oyuncular  4 vs. 4 takım savaşlarına girebilecek, isteyen oyuncular Umbrella Security Service (USS) ya da US Spec Ops taraflarından birini seçebilecek. Daha detaylandırırsak, kötü taraf USS'den Vector, Beltway, Lupo, Four-Eyes, Spectre ya da Bertha olabileceğiz, eğer iyi tarafı seçmek isterseniz burdan da Tweed, Dee-ay, Harley, Willow, Shona ya da Party-Girl olarak oynayabilirsiniz ki bunlar geçtiğimiz hafta yayınlanan bir video ile gösterilmişti zaten. Modlarda sadece karşı takımın elemanlarını değil aynı zaman üçüncü şahıs düşmanları, zombileri, B.O.W.'ları da alt etmek zorunda kalacaksınız.
 
     Team Deatmatch modunda ise, en çok kişiyi kim öldürürse o kazanacak ve oyuncular arkalarında ne bıraktıklarının farkına bile varmayacaklar. Biohazard Modu, G-Virüs'ün herhangi bir parçasının olması gerektiği yerden alınmamasını ve alınırsa yerine geri götürülmesi gerektiği bir mod. Survivors Mode, kurtarılmayı beklerken hayatta kalmak için vereceğiniz mücadele olacak.
 
     Tabii daha önceden duyurulan Heroes Mode da mevcut. Bu modda da en sevilen Resident Evil karakterleriyle oynama şansına erişeceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil Operation Raccoon City Slant Six Games Xbox 360 PS3 Shooter
"Microsoft Bizim Önümüzü Kapattı" Haftaya Yeni SF X Tekken Karakterleri Açıklanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamer-x

13.1.2012 10:23:01

0
bu oyunların bu hale gelmesinin sebebi online manyaklığı yüzünden herşeyede online koyulmazki abi bu nedir online oynamak isteyen gitisin mw3 oynasın bu oyunlarada bulaşmasın yeter be adam gibi seneryolu oyun kalmadı inşallah mass effect 3 onlie olmaz

TangoEchoKilo

13.1.2012 01:35:57

0
http://www.facebook.com/residentevil oyun ıcı vıdeolar mevcut

BSC Misafiri

12.1.2012 21:28:25

0
harbiden yha 4.oyunacd keyden 37 lira verip 1 2 saat oyniip satmam bir olmuştu bunu hiç almam

ortamkaos

12.1.2012 20:49:53

0
ah eski dostum, ne kadar düştün sen böyle :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Operation Raccoon City
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız