Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RDR: Undead Nightmare'in Yeni Görselleri


 
     Red Dead Redemption'ın 2010 yılının en iyi oyunlarından birisi olduğu konusunda sanırım kimsenin şüphesi yok. Rockstar Games de hiç bir oyununu desteklemediği kadar bu oyunu destekliyor. Yepyeni indirilebilir içerikler sayesinde oyunun dev dünyası daha da genişliyor.
 
     Bildiğiniz üzere bir süre önce Vahşi Batı'yı zombilerin saracağı Undead Nightmare adlı bir indirilebilir içerik duyurulmuştu. Bu içerik ile igili yeni görüntüler ortaya çıktı.
 
     Bu görüntülerde John Marston'ı zombilerden kaçmak için bir merdivene tırmanırken ve Blackwater'daki kiliseye giderken görüyoruz. Ayrıca Abigail Marston'ı da eski güzelliğini kaybetmiş halde görmek üzücü.

     Oyun için yayınlanan en orijinal indirilebilir içeriklerden birisi olacağına emin olduğumuz Undead Nightmare, Vahşi Batı ve Zombi konularına sıcak bakanlar tarafından ilgiyle karşılanacaktır. Yeni görüntüleri aşağıda görebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Dead Redemption Rockstar Take2 Undead Nightmare
Castlevania: LoS'u Solid Snake'le Oynamak Lost Planet 2 Capcom'un Gelir Beklentisini Düşürdü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız