Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RAN: Lost Islands'ın Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
Geçtiğimiz günler Steam için erken erişim tarihi belli olan Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Jolly Roger Game'in yaptığı çok oyunculu mücadele oyunu RAN: Lost Islands'ın oynanış fragmanı paylaşıldı. Oyun aynı zamanda Mart ayında PlayStation 4 için de piyasaya sürülecek.
 
Bu yılın sonlarına doğru erken erişime açılacak olan oyunun Zodiac Interactive'in YouTube hesabından paylaştığı oynanış görüntüsü aşağıdan izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda buraya tıklayarak da oyunun kapalı betasına kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
RAN: Lost Islands, 16. yüzyılda yakın dövüş silahları ve ateşli silahlar arasında geçen bir çevrimiçi çok oyunculu savaş oyunudur. 100 oyuncu, hayatta kalmak için mücadele eden, görkemli bir antik hazine arayan ve lanetli adalardan kaçmak için mücadele eden savaşçılar olarak oynuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite RAN: Lost Islands Combat Aksiyon Erken Erişim Steam
Borderlands 3'ün Yıl Dönümü Kutlama Etkinliği Devam Ediyor Mortal Kombat 11 Yönetmeni, Gelecek Yıl Oyuna Yeni Karakterler ve Bir Sürprizin Geleceğini Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RAN: Lost Islands
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız