Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Replica 2021'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
Yayıncı PQube ve geliştirici ON3D Studios, gizlilik aksiyon oyunu Quantum Replica'nın 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak 31 Mayıs 2018'te PC (Steam) için çıkış yapmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dünya şehirleri, büyüyüp metropolitan bölgeler haline gelmiş vaziyette. Bu bölgelerden en büyüğü gün geçtikçe artan nüfusunu ve işletmesini kontrol altında tutmak amacıyla hükümet tarafından tamamen kapatıldı. Şehirde yaşayan her canlı, kayıt altına alınmış, şehrin fonksiyonlarını yürütmekle sorumlu bir Yapay Zekâ tarafından attığı her adım izlenen ve yönlendirilen bir vatandaş.

Quantum Replica’da, şehre izinsiz giren birisisiniz – tanınmayan, kayıt altına alınmamış ve nasıl becerdiyse bu uçsuz bucaksız mega şehrin yüksek teknolojiden kalbine girmeyi başarmışsınız. Ancak geçmişteki ya da gelecekteki amaçlarınızdan bir şey hatırlamadığınız ve güvenlik güçleri tarafından en çok aranan kişi ilan edildiğiniz şu durumda, şehirdeki cevap arayışınız hiç kolay olmayacak.  

Saklanacak yeriniz yok ve tek sığınağınız zamanın ta kendisi. Şehirde her an her yerde olan yapay zekanın her şeyi gören gözünden kaçmak ve peşinizden gelen muhafızları atlatmak için zamanı manipüle edin. Şehri keşfedip varoluşunuz hakkında ipuçları ararken, üzerinde ustalaşabileceğiniz çeşitli zaman manipülasyon becerileri keşfedeceksiniz. Zamanın gölgesinde, çabuk ve görünmeden hareket edip, birdenbire ortaya çıkarak muhafızları alaşağı edin! Hack becerilerinizi kullanarak şehrin daha ötedeki kesimlerine erişim sağlayın ve nihayetinde kim olduğunuzu ve neden orada bulunduğunuzu keşfedin…
 
- Yüksek tempolu, gizlenme ve aksiyon odaklı oynanış
- Metroidvania – ortaya çıkaracak pek çok gizin bulunduğu bir keşif süreci
- Birbirinden farklı beş bölgeye ayrılmış, uçsuz bucaksız bir “Cyberpunk” şehri.
- Bölüm sonu canavarlarını alt ederek öğreneceğiniz, merak uyandırıcı zaman manipülasyon becerileri

 
Duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Quantum Replica PQube ON3D Studios gizlilik aksiyon oyunu
Macrotis: A Mother's Journey 22 Ekim'de PS4 ve Xbox One'a, Daha Sonraki Bir Tarihte Switch'e Geliyor Assassin's Creed Valhalla PC Sistem Gereksinimleri, Derinlemesine Bakış Fragmanı ve Oynanış Videosu

Hudson51

14.10.2020 20:54:48

0
Sevenleri için güzeldir de bana nedense çok yorucu bir oyun gibi geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Replica ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız